reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

reklama

Ale kusisz, sama nie wytrzymałam i kupiłam ten pajacyk z akcentem świątecznym - czerwony i biały i jeszcze te śpiochy szare. Ceny naprawdę atrakcyjne, a pamiętam ile wydalam kasy na zakup takich ciuchów dla mojego synka jak się urodził jedna rzecz ok 50zł więc teraz ze względu na tą cenę się skusiłam i takie uniwersalne te ciuchy. No to mam pierwszy zakup dla dzidziusia dzięki tobie zaliczony :)

Laper ciasteczkowy najlepszy! Sliczne rzeczy !
Pieknaszyszunia zakupkinwidse tez udane :) superowo!!! Gratulacje zakupów drogie panie ;)
Ja coś czuje poszaleje w Pl jak będę bo w Pl poznamy płeć iskierki i zacznie sie kupowanie i dzierganie hihi oby w różu ;) ja akurat bardzo lubie róż a najlepiej ciemny ;)

Laper super ciuszki,cisteczkowy wymiata tak jak juz dziewczyny pisaly.Dobry wybor,ze nie elmo!
szyszunia boskie rzeczy te z akcentem swiatecznym cudne.
Jejku ja ja bym chciala tak poszalec a sie boje...Na poczatek mam troche (chyba juz isalam) a reszte kupie po porodzie jak bedzie cos trzeba...chyba,ze nie wytrzymam.No ale na bank bede brala 62 nie mniejsze.Victor urodzil sie majac 59cm wiec i to moze byc niemale :-D Pamietam jak cala ciaze gin i mowil,ze bedzie duzy,duzy...wtedy zaczelam kupowac 62 i mowilam mamie,ze jak jednak bedzie maly to kupi co trzeba mniejsze i po porodzie zdazy sie wyprac iprzygotowac.Jednak nie trzebabyl mniejszych.Oczywiscie pare tam mialam mniejszych ale nie za duzo.

Vici- ja tak samo zrobiłam, a potem Filip urodził się 54 cm i zabrakło mi śpiochów, bo wszytsko było na 62 i mu wisiało:szok: Moja siostra leciała do Mothercare na szybko kupować małe spioszki, które i tak były za duże na tę drobinkę.

laperedhil- Twoje zakupy wyglądają mi na TK MAxx ;) Ten otulacz też bym kupiła...

reklama
Do góry