reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

Zobacz załącznik 560081taki oto tort do dmuchania dostałam, bezowy z truskawkami, inni pili francuskiego szampana a ja soczek:-D prezencik wrzucę później ;-)
wczoraj zabiegany dzien wiec dlatego tak wyszło, wybaczcie:tak:
mniaaaaaaaaaaaammm
dziekujemy,,ale bym truskawki pojadla,,jutro zakupiee...i zrobie sobie koktajl...mniam..

vici no ja tez ,,mialam zawsze spodnie mega obcisle ,i jedne takie luzne i tylko te jdne nosze,,,,mus zakupic cos...

reklama
Ja wczoraj byłam w biedronce i kupiłam ręczniczek dla dzidzi :))) a dla siebie spodenki w H&M

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 46
  • image.jpg
    image.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 44
Byłam w Lidlu ładne są staniki do karmienia niestety nie na moje piersi ja kupiłam sobie bokserke w paseczki fajny materiał i były jeszcze leginsy które mi sie podobały i w sumie nie wiem czemu ich nie kupiłam teraz żałuje :-(

szyszunia no ja mam parcie na truskawki,a u mnie nie ma...:(((..buuuu lipa....zazdroszcze ci ich...
ale mam rabarbar,,hee

niania sliczny recznik dla dzidzi,,ja te zbylam i nie widzialam ecnzikow,,muszee sie przejsc,moze tez jeszcze dstane,,i super spodenki..,.

ja kupilam te jeansy niebieskie ciazowe z lidla,,teraz mysle czy isc po biale,bo tez super....

Niania Extra ! Już sie zaczyna szaleństwo hihi
Ja dziś sie sie oparlam i zakupilam takie uniwersalne pajace ;)

agusiakamisia-sliczne te śpioszki ja czasami mam juz ochotę zaszaleć ale co z tego jak w sklepach sama letnia kolekcja a my potrzebujemy zimę w pełni :-(

w biedronce dziś zakupiłam na próbę paczkę nowych chusteczek dada dla noworodków

bez peg,parabenów itp.zobaczymy.
powoli chyba zacząć kupowanie :-)

reklama
Widzę że szaleństwa zakupowe się zaczęły.Ja póki co na razie kupuję dla siebie jakieś drobiazgi(koszule nocne,kapcie do szpitala itp) a dla dzidzi w sumie muszę kupić parę rzeczy ale myślę że tak czerwiec/lipiec zacznę kupowanie.
ananaska jak te chusteczki fajne?
niania fajne spodeneczki i ręczniczek też super:happy:
agusia śpioszki słodkie:tak:

Do góry