reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

reklama
Ja tez bym poleciała ... Ale nie ten kraj :( poczekam może i u nas będzie najczęściej z 2 tyg opóźnieniem dają ;)

Pieknasztszunia a tort? Piccolo? Ejjjj ja sie czuje poszkodowana :D czekam na foty ... Jest 04:05 a ja na siusiu sie obudziłam i buuuu spać nie moge :(

IMAG0601.jpgtaki oto tort do dmuchania dostałam, bezowy z truskawkami, inni pili francuskiego szampana a ja soczek:-D prezencik wrzucę później ;-)
wczoraj zabiegany dzien wiec dlatego tak wyszło, wybaczcie:tak:

Załączniki

• IMAG0601.jpg
    IMAG0601.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 61
Pieknaszyszunia wszystkiego naj naj :-)
Ja jeszcze nic nie kupilam ale sie rozgladam bo spodnie juz ciasnawe sie robia i nie dadza niebawem rady.Latem przechodze w sukienkach mam pare takich w ktore wejde bez problemu ale na chlodniejsze dni jakies spodnie sie przydadza.Dla malucha duzo musze kupic ale nie ciuszki bo tego mam sporo ale wozek,lozeczko i takie tam grubsze sprawy...Ja po Victorze oddalam ciuszki szwagierce a teraz ona mi oddaje.Wiadomo,ze takie maluszki nie niszcza i wiele nadaje sie do uzytku.Jakas garderobe na pewno bede kupowala ale juz malo co.Pewnie pare bodziakow i rajtuz...Narazie szalu nie ma,rozgladam sie juz ale to bardziej przygladam sie cenom co i jak w sierpniu bede w Pl to popatrze i tam i pewnie cos juz przywioze.

Ja już kupiłam sobie 3 pary spodni bo guziki i zamki z dotychczasowych mnie drażnią :dry: Jeszcze jakaś sukienusia za mną chodzi :-) A dla fasolki to poki co nie mam nic - o przepraszam nie mogłam sie powstrzymać i kupiłam książeczkę na zdjęcia dla dziecka , ale to kupilam przy okazji materiałów edukacyjnych dla mojego odnośnie ciąży ;-)

reklama
Do góry