reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

U nas też Huggiesy Pure (chusteczki) rządzą:tak: Są zdecydowanie naj naj naj.

Co do dotykania brzuszka. Ja tam mam zdaje się ekshibicjonistyczne skłonności, bo absolutnie mi to nie wadziło;-) Każdy kto chciał mógł sobie pomacać, bez uszczerbku dla mojego komfortu psychicznego;-) Zresztą, ze względu na mój fach, dziennie po kilkanaście minimum dziecięcych łapek Bąbla przez brzuszek pozdrawiało. Zupełnie przywykłam, że jesteśmy dobrem wspólnym:-p

reklama
Dziewczyny mam do sprzedania poduszkęwielofunkcyją nówka, zakupiłam ją na allegro a w między czasie moja mama zrobiła mi niespodziankę i też mi kupiła taką poduszkę, teraz mi glupio ale jedną bym sprzedała bo za dużo miejsca zajmują.
Poduszka jest nowa to strona z której ją kupiłam:
Wielofunkcyjna poduszka do karmienia rogal 170cm (3192114877) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
co do ceny to mągę spuścić np dałam za nią 57zł + 13zł przesyłka = 70zł, sprzedałabym ją za 50zł już z przesyłką może ktoś chętny? Cenę ewentualnie mogę jeszcze negocjować ale poduszka nówka.

Tak wygląda:
poduszkaowce1r_p77.jpg

Zjadlo mi posta ... Grrr

No i wes przejdź obok i nie kup , jak patrzy na mnie i wola :)
Uwielbiam Tatty Teddy ;)

Sliczneeee są , ładniejsze było by gdyby miało różowe wstawki ale jeszcze przyjdzie na róż pora , narazie uniwersalne ;)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 55
  • image.jpg
    image.jpg
    38,2 KB · Wyświetleń: 55
agusiakemisia - piękny ten ciepły pajacyk! prześliczny też będę musiała taki cieplutki kupić bo franek lipcowy i były wtedy takie upały, że w ogóle nie mam malutkich ciepłych ciuszków po nim.

Cześć Dziewczyny :)
Nazywam się Agushka i jestem babyboomową mamą rocznej Basi :)
Chciałabym Was zaprosić do zapoznania się z moim rękodziełem - tworzę kolorową niemowlęcą pościel, śpiworki dla dzieci i inne praktyczne akcesoria. Może Was coś zaciekawi? Zapraszam na https://www.facebook.com/pages/kumkaeu/479954725408174?ref=hl
Jeśli byłybyście zainteresowane zakupem - proszę podajcie hasło 'baby boom' a otrzymacie 10% zniżkę :)
Zapraszam!
Zobacz załącznik 562915Zobacz załącznik 562916Zobacz załącznik 562917Zobacz załącznik 562918Zobacz załącznik 562919Zobacz załącznik 562920Zobacz załącznik 562921Zobacz załącznik 562928Zobacz załącznik 562931Zobacz załącznik 562934

Cieszę się, że się podobają :) A ceny naprawdę przeróżne, w zależności od wybranego produktu. Jeśli któraś z Was jest zainteresowana jakąś konkretną rzeczą zapraszam na priva!
Pozdrawiam z deszczowej Łodzi.. :)

Ja narazie zakupilam szydelka :) Strasznie lubie robic rzeczy i mam juz mase wzorow na kocyki dla mojego Malenstwa :)

reklama
dzisiaj w sklepie nie mogłam się opanować żeby tej pszczółki nie kupić :-) ma grzechotkę w środku, a po naciągnięciu cała drży
IMAG0304.jpg

dla siebie dostałam od siortry męża całą torbę ubrań ciążowych. Jest tego tak dużo, że pewnie wszystkiego nie założę

Załączniki

• IMAG0304.jpg
    IMAG0304.jpg
    9,1 KB · Wyświetleń: 45
Do góry