reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

reklama
muszę przyznać że ja sie wychowałam na rowerach górskich i myslalam że innych to w ogole nie ma :) A ten jest fajny, leciutki, zadbany (kupiłam używany za mniej niż 400 zł :))

Laper cudne butki !

Lucere mi powiedziano ze nie wolno jeździć na rowerze w ciąży i powtarzana przy każdej ciąży. Więc rowerów sie nie tykam. A jeżdżę konno i od momentu zajścia w ciążę i z tej pasji musiałam zrezygnować - na szczęście tylko na chwile ;)

Tak do porodu + polog oczywiste, siedzieć jest trudno co dopiero jeździć ;)
A o rower zapewne chodzi o ryzyko urazów , wywrotke , upadek a nie daj Boże samochód potrąci , a to niestety nie zadkosc ...Za duże ryzyko. Ciaza to specjalny stan i trochę trzeba chuchac na zimne... Lepiej chodzić na spacerki i wykonywać ćwiczenia bezpiecznie w domku ;)

agusia mi tezz zakazali....jezdzic..

A teraz widzialyscie w lidlu...ciazowe leginsy,dzinsy,koszulki,staniki sportowe,do karmienia....

reklama
widziałam dzisiaj tę ofertę z lidla więc w czwartek po pracy lecę ustawiać się w kolejce, chociaż może legginsy uda mi się upolować, bo kiepsko u mnie z ciuchami. Body niemowlęce też mają ładne, ale jeszcze nie wiem czy chłopiec czy dziewczynka :sorry2:

Do góry