reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

Agusia- no właśnie ,tez planuje przenieść Olinka do większego łóżka i jego łóżeczko dla juniorka. Ale kiedy i jak to zrobic by sprawnie poszło. U mnie bobik będzie z Olim w pokoju przynaniej przez 4 lata.
A nie boisz sie ze twój Alex będzie wstawal?

reklama
My tez mamy lozeczko turystyczne Graco. Stoi w salonie i wykorzystujemy je w ciagu dnia jako kojec, przydatne jest bardzo, kiedy chce sie ogarnac szereg innych rzeczy w domu albo po prostu cos ugotowac czy pojsc do lazienki, najstarszy to biega po domu, ale sredniego i najmlodszego w nim umieszczam. A tak jesli chodzi o lozeczka to kupowalismy dla chlopcow drewniane solidne, takie ze zdejmowanym bokiem, maja fajny styl i kiedys wykorzystamy je jako lawy w przedpokoju... bo stylowo beda sie ladnie komponowac, polozy sie na nich poduszki i beda sluzyc dalej.
Te turystyczne to robia teraz fajne z przewijakami full wypas... Mysle ze to kwestia co kto woli, ale jesli o mnie chodzi to takie na stale to najlepsze drewniane.

Winki no wlasnie boje sie ... Tak to go wloze i dobranoc i siedzi dopóki go nie wyjme... Mój kevin miał łóżko takie Ala plastikowe ciuchcia thomasa i spał od skończenia 14 miesięcy .... Ale jakoś nie wiem mam mieszane uczucia ... Pewnie będę decydować bliżej daty ;) a na pewno po 2 usg jak będziemy wiedzieć co jest ;)

Pieknaszyszunia fotki dawaj ;) będziemy podziwiać ;) ja póki co daje na wstrzymanie ale jak już sie dowiem kto to sobie tam mieszka w brzuszku to rusze na różowe zakupy ( oby hihi) a wtedy to wszystko absolutnie wszystko będzie różowe , mając dwóch chłopców mam swoisty niedosyt ;)

Na wózek sie czaje, mam nadzieje kupić przed wakacjami bo jak wrócimy z urlopu to wolałabym nie na Hura , ale co będzie los pokaże ;)

ja sie nie moglam powstrzymac i slodkie buciki mnie urzekly, sa uniwersalne jak dla mnie wiec moze oprocz ozdabiania polki posluza malenstwu :-D
butki.jpg

Załączniki

• butki.jpg
    butki.jpg
    70,1 KB · Wyświetleń: 35
laperedhil - śliczne buciki, słodkie
lucere - jaki? wstaw zdjęcie. Ja dzisiaj jeździłam chwilę na rowerze z małym bo przeziębienie już minęło ale nie mogłam na siodełku usiedzieć przez to zapalenie...

reklama
Do góry