reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

Agusia- no właśnie ,tez planuje przenieść Olinka do większego łóżka i jego łóżeczko dla juniorka. Ale kiedy i jak to zrobic by sprawnie poszło. U mnie bobik będzie z Olim w pokoju przynaniej przez 4 lata.
A nie boisz sie ze twój Alex będzie wstawal?

reklama
My tez mamy lozeczko turystyczne Graco. Stoi w salonie i wykorzystujemy je w ciagu dnia jako kojec, przydatne jest bardzo, kiedy chce sie ogarnac szereg innych rzeczy w domu albo po prostu cos ugotowac czy pojsc do lazienki, najstarszy to biega po domu, ale sredniego i najmlodszego w nim umieszczam. A tak jesli chodzi o lozeczka to kupowalismy dla chlopcow drewniane solidne, takie ze zdejmowanym bokiem, maja fajny styl i kiedys wykorzystamy je jako lawy w przedpokoju... bo stylowo beda sie ladnie komponowac, polozy sie na nich poduszki i beda sluzyc dalej.
Te turystyczne to robia teraz fajne z przewijakami full wypas... Mysle ze to kwestia co kto woli, ale jesli o mnie chodzi to takie na stale to najlepsze drewniane.

Winki no wlasnie boje sie ... Tak to go wloze i dobranoc i siedzi dopóki go nie wyjme... Mój kevin miał łóżko takie Ala plastikowe ciuchcia thomasa i spał od skończenia 14 miesięcy .... Ale jakoś nie wiem mam mieszane uczucia ... Pewnie będę decydować bliżej daty ;) a na pewno po 2 usg jak będziemy wiedzieć co jest ;)

Pieknaszyszunia fotki dawaj ;) będziemy podziwiać ;) ja póki co daje na wstrzymanie ale jak już sie dowiem kto to sobie tam mieszka w brzuszku to rusze na różowe zakupy ( oby hihi) a wtedy to wszystko absolutnie wszystko będzie różowe , mając dwóch chłopców mam swoisty niedosyt ;)

Na wózek sie czaje, mam nadzieje kupić przed wakacjami bo jak wrócimy z urlopu to wolałabym nie na Hura , ale co będzie los pokaże ;)

ja sie nie moglam powstrzymac i slodkie buciki mnie urzekly, sa uniwersalne jak dla mnie wiec moze oprocz ozdabiania polki posluza malenstwu :-D
butki.jpg

Załączniki

• butki.jpg
    butki.jpg
    70,1 KB · Wyświetleń: 39
laperedhil - śliczne buciki, słodkie
lucere - jaki? wstaw zdjęcie. Ja dzisiaj jeździłam chwilę na rowerze z małym bo przeziębienie już minęło ale nie mogłam na siodełku usiedzieć przez to zapalenie...

reklama
Do góry