Dziękuję Kochane strasznie za Wasze odpowiedzi, no u nas podpytałam koleżanki, to też zakaz majtek i podkłady z belli ;-) ale z wkładami na łóżko nie wiedziałam jak jest, muszę poszukać czegoś niedrogiego, bo skoro z tym jest różnie i albo mi zostanie albo się szybko paprają, to szkoda za dużo kasy wydawać
oregano o widzisz, dzięki! Poszukam takich
cosiek myślałam o tym, tylko z dojazdami do tej szkoły mam problem, bo zajęcia tam w późnych godzinach, a ja bez prawka i autobusy nijak mi pasują:-( Ale zapytam u nich, może mają też inne godziny teraz ;-)
mamaktosia dzięki za radę, czym pryskać ranę, na pewno skorzystam
Zastanawiałam się nad tymi specyfikami, bo co do maści to wiadomo, a tak to będę wiedziała czym się psiknąć
Paulettta chodziło mi też o podkłady na łóżko, bo do szpitala są mi potrzebne, a jak zostanie to i do domu mogą się przydać, ale nie wiedziałam, które najlepsze
Jak zostanie do domu, a nie są potrzebne mamie do podkładania, to dziecko można na nich przewijać np. jak idziemy do znajomych
I widzisz, wkładki laktacyjne też muszę zabrać, to muszę skoczyć coś zakupić, dobrze, że wspomniałaś o nich :-)