Witajcie :-)Mam do sprzedania gondolę peg perego zakupioną w marcu tego roku, uzywaną dwa m-ce, zapraszam Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. stan idealny oraz inne rzeczy, zapraszam.
reklama
MamUśKaaa88
Fanka BB :)
Wracając do tematu chust. Co powiecie o tych? Nie wiem tak naprawdę, czym się kierować przy wyborzchustyzy. Nie ukrywam, że patrzyłam na te tańsze,a nie wiem czy różnią się od tych za 300
http://allegro.pl/haltex-chusta-elastyczna-dla-dziecka-prezent-i3421270521.html
http://allegro.pl/chusta-azimi-bawelna-12-kolorow-poradnik-i3442061595.html
http://allegro.pl/pentelka-chusta-elastyczna-duzo-kolorow-gratis-i3433443056.html
http://allegro.pl/haltex-chusta-elastyczna-dla-dziecka-prezent-i3421270521.html
http://allegro.pl/chusta-azimi-bawelna-12-kolorow-poradnik-i3442061595.html
http://allegro.pl/pentelka-chusta-elastyczna-duzo-kolorow-gratis-i3433443056.html
mamaktosia
Mamuśka - fajne :-) ale M się uparł na moro , może by " wojsko " przetrawił , po syneczku mam śliczną różową w kwiaty , czeka wyprana w szafie .
odebrałam dziś leżaczek i kurteczkę , już uprałam i wysuszyłam , muszę szczelnie zapakować i będzie czekał. A mój m przytargał z piwnicy ubranka po młodym takie 0 -6 mc , ale mieliśmy radochę z oglądania!Czekają w szafie aż kupimy komode na nie , jak już stanie komoda to sezon na pranie będzie otwarty , mam nadzieję że do września się wyrobimy.
odebrałam dziś leżaczek i kurteczkę , już uprałam i wysuszyłam , muszę szczelnie zapakować i będzie czekał. A mój m przytargał z piwnicy ubranka po młodym takie 0 -6 mc , ale mieliśmy radochę z oglądania!Czekają w szafie aż kupimy komode na nie , jak już stanie komoda to sezon na pranie będzie otwarty , mam nadzieję że do września się wyrobimy.
mamaktosia
Taki bujaczek - leżacz z Fischera. Są super ! Miałam ostatnio pożyczony od szwagierki , ale ona też się stara o bejbi ( czeka właśnie na @ z nadzieją że się nie doczeka ) więc musiałam kupić własny .
A co do chysty to mój nawet mało marudził , a weź pod uwagę jak musiał wyglądać facet prawie metr dziewiędziesiąt , 110 kg w różowej chuście w kwiaty ale miał tam zapakowanego swojego synusia i budził zainteresowanie miłych opiekuńczych pań , a to mu bardzo pasowało
A co do chysty to mój nawet mało marudził , a weź pod uwagę jak musiał wyglądać facet prawie metr dziewiędziesiąt , 110 kg w różowej chuście w kwiaty ale miał tam zapakowanego swojego synusia i budził zainteresowanie miłych opiekuńczych pań , a to mu bardzo pasowało
MamUśKaaa88
No mój też nie jest przekonany do noszenia Malucha w chuście. Powiedziałam, że nie to nie, ale jeszcze mi pozazdrości Nie wiem tylko czym różnią się te za np. 70 zł pd tych za 300 ? ;/;/;/
Co do prania ciuszków to myślicie, że jest sens jak już we wrześniu zacznę? (będę miała już szafę ), czy to jeszcze za wcześnie i za długo będą leżały...?
Co do prania ciuszków to myślicie, że jest sens jak już we wrześniu zacznę? (będę miała już szafę ), czy to jeszcze za wcześnie i za długo będą leżały...?
mamaktosia, bujaczek FP taki kolorowy z lewkiem? Mamy taki dostać, a właściwie podebrać naszej chrześnicy. Sama od nas go dostała, ale mało korzystała, wiec jest jak nowy. One są podobno niezniszczalne :-)
Mamuśka, ja zamierzam prać w październiku, a mam termin na koniec listopada
Mamuśka, ja zamierzam prać w październiku, a mam termin na koniec listopada
Paulettta
mamuśka- ja mam chustę Natibaby. Wszyscy polecali i taką wzięłam...Nie rozumiem dlaczego mają opory dot. chustowania, jak już pojawi się bejbi to dopiero zobaczą jaka to wygoda np. w sklepie...z praniem to bym chyba zaczekała Ja prałam miesiąc przed porodem, raczej wystarczy.
mamaktosia
Oregano - z lewkiem miałam ostatnio :-) teraz nowszy model ;-) piesek , kotek i kurka żeby się dzieciaki na zdjęciach nie myliły . Naprawdę są niezniszczalne , fotelik szwagierki zaliczyło 3 dzieci a i 4 pewnie niedłuko zaliczy.
Mamuśka - ja napewno we wrześniu będę prała. Z synusiem miałamw 6mc wszystko gotowe , straszyli przedwczesnym porodem ostatnie 2 mc chodziłam z rozwarciem i skróconą szyjką, wolę przygotować wszystko sama niż potem się prosić kogoś. Pozatym mieszkam w bloku a tu suszenie ubrań zimą masakra ! A termin z usg mam na 30 listopada Wypiorę włoże do jednorazówek i w szafie nic się nie zakurzy
A co co cen chust , to tak jak z chysteczkami do nosa , możesz kupić takie za 1,8 z tesco albo z zewy za 7 zł , i w tą się wysmarkasz i w tą , ale te za 7 zeta będą miały ładniejsze opakowanie i będą na pewno miększe. Zależy jaką kwotę chcesz kupić . Pozatym to tak jak z większością ubrań itp płacisz za markę. Jak masz 2 z tego samego materiału to ja bym tańszą wzięła.
Mamuśka - ja napewno we wrześniu będę prała. Z synusiem miałamw 6mc wszystko gotowe , straszyli przedwczesnym porodem ostatnie 2 mc chodziłam z rozwarciem i skróconą szyjką, wolę przygotować wszystko sama niż potem się prosić kogoś. Pozatym mieszkam w bloku a tu suszenie ubrań zimą masakra ! A termin z usg mam na 30 listopada Wypiorę włoże do jednorazówek i w szafie nic się nie zakurzy
A co co cen chust , to tak jak z chysteczkami do nosa , możesz kupić takie za 1,8 z tesco albo z zewy za 7 zł , i w tą się wysmarkasz i w tą , ale te za 7 zeta będą miały ładniejsze opakowanie i będą na pewno miększe. Zależy jaką kwotę chcesz kupić . Pozatym to tak jak z większością ubrań itp płacisz za markę. Jak masz 2 z tego samego materiału to ja bym tańszą wzięła.
reklama
cosiek
Wracając do tematu chust. Co powiecie o tych? Nie wiem tak naprawdę, czym się kierować przy wyborzchustyzy. Nie ukrywam, że patrzyłam na te tańsze,a nie wiem czy różnią się od tych za 300
HALTEX CHUSTA ELASTYCZNA DLA DZIECKA PREZENT (3421270521) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
CHUSTA AZIMI BAWEŁNA 12 KOLORÓW + PORADNIK (3442061595) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
PENTELKA Chusta elastyczna DUŻO KOLORÓW + GRATIS (3433443056) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Pytałam się o elastyczną na grupie listopadowej koleżanki i ona zdecydowania poleca tą stronkę:
Chusty do noszenia dzieci - elastyczne - LennyLamb.com
Ja mam bawełnianą, ale elastyczną też chcę zakupić
Podziel się: