reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

pieknaszyszunia cudenka kupilas i te teksty na nich sa superasne
Ja tez mialam podklady z bella a na lozko nic nie potrzebowalam w szpitalu i w domu w sumie tez bo po cc nie bylo z tym krwawieniem zle.Ale siostra mi kupila paczke podkladow na lozko w dm pewnie w rossmanie tez sa ale je wlasnie na przewijak dawalam :-D

reklama
Pauletta ja rodziłam na Zaspie i teraz też mam nadzieję tam rodzić no i też muszą poświęcić trochę czasu i kasy na dojazd ale warto - moim skromnym zdaniem.

Jak masz chęć się zapisać to wstawię Ci zdjęcie z drzwi szkoły rodzenia na Zaspie:
260420131176.jpg

Załączniki

• 260420131176.jpg
    260420131176.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 23
PIEKNASZYSZUNKA fajne ciuszki, najbardziej podoba mi się czapeczka, body i dresiki. Co do krótkich spodenek to pewnie trochę za zimno u nas, a bluzek nie lubię wolę body z krótkich czy długim. lecz uważam ze każdy kupuje co mu pasuje ja np. tez miałam kilka bluzek dla małego ale nie wynosił ich.

a mi Endo w galerii zamknęli :-( w Mothercare tez się promocja skończyła. Panie z obsługi zrywały te pomarańczowe metki i zostawiały te stare wyższe ceny - cwaniaki

Dostaliśmy ostatnio taki prezent, w misie polarne, akurat na Grudzień :-D

cool-club-pajac-dziewczecy-3-pack-rozmiar-68-m-iext18040212.jpg

Załączniki

• cool-club-pajac-dziewczecy-3-pack-rozmiar-68-m-iext18040212.jpg
    cool-club-pajac-dziewczecy-3-pack-rozmiar-68-m-iext18040212.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
Witam piękne zakupki poczyniacie :) ja dalej w Polsce :) zakupilam pościel do kołyski do salonu , kołyski kupił mąż biała więc bedzie ślicznie :)
Oto ona , dziś przyszła więc gorąco polecam BABY-RAJ"8-el pościel DO KOŁYSKI
http://allegro.pl/showItem2.php?item=3463850296

Zamówiłam tez pościel do lozeczka dla gwiazdki :) nigdy ne miałam polskiej a ceny przystępne więc zamówione w poniedziałek powinna dojść :)
Wybrałam fashon 128 - różowy miś
Juz sie nie moge goczekac az dojdzie
12-el POŚCIEL dziecięca 120x90 do łóżeczka GRATISY
http://allegro.pl/showItem2.php?item=3442473064

Ja sie nie mam
Czasu za bardzo udzielać ale czytam was kobity czytam w miarę regularnie :>

Aaa i kiedyś pokazywałam sikienusie która robiłam sama , to zrobiłam butki baletki do kompletu :D

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    47,7 KB · Wyświetleń: 26
Agusia - ale masz talent , pozazdrościć , moi rodzice śmieją się ze mnie że jak Bóg rozdawał talenty to ja stałam w dołku i mnie nie zauważył :-D i nie dostałam żadnego. Ty musiałaś stać na górce :-D Śliczności !

reklama
agusia piękne!!
też właśnie zastanawiam się nad rzeczami od "baby-raj". Uważam, że te kołyski, pościele, przewijaki są ładne i stosunkowo w przystępnej:-) cenie

Do góry