Ag - KrK 89
Fanka BB :)
To ja się pochwalę com dziś kupiła Tak jak pisałam miałam zamiar kupić x-landera move i nie kupiłam go zdecydowaliśmy się na wózek BEBETTO LUCA o taki Wózki dziecięce BEBETTO - Producent wózków dziecięcych o kolorze jasno szarym. Do jego zakupu przekonała mnie amortyzacja, której x-lander nie miał,Bebetto lekko się prowadzi, łatwy w obsłudze i tańszy sporo. I faktycznie nie jest aż tak plastikowy jak x-lander. Zobaczymy jak się go będzie użytkować to zobaczę czy dobry to wybór był. Dodatkowo w zestawie miał wszystko (folia, torba, moskitiera itp). Zakupiłam też łóżeczko, drugi komplet pościeli, płyn lovelli do prania i dzidziusia do białego, butelke, smoczki 2 z lovi dobra to firma? i dla siebie pare rzeczy, 2 pajacyki welurowe i jakieś duperele aaa i katarek do nosa. Tak więc lista wyprawkowa się skraca.
aa i majtki siateczkowe kupiłam mam nadzieje, że dobre i te wielgaśne podpaski masakra, mąż się śmiał, że to prawie pampers:-) faceci..
aa i majtki siateczkowe kupiłam mam nadzieje, że dobre i te wielgaśne podpaski masakra, mąż się śmiał, że to prawie pampers:-) faceci..
Ostatnia edycja: