reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

reklama
Koszta tez kosztami ale i o bezpieczenstwo chodzi i tu mam dylemat.Nastepny na pewno bedzie i isofix ale nie wiem co z baza do kolyski zrobic.Tu na miejscu mam wszystko i autem niewiele bede jezdzic a do Pl na wielkanoc pojedziemy i licze wlasnie,ze z kolyska to bedzie jedyny raz w Pl...Mam jeszcze chwile,fotelik lada dzien bede miala a nad baza sie jeszcze zastanawiam...choc wiecej argumentow u nas jest przeciw.

My zrezygnowaliśmy z Isofixów. Czytałam, czytałam, szperałam w necie, rozmawiałam z przeszkolonymi sprzedawcami i tak naprawdę te foteliki bez Isofixów są naprawdę bardzo bezpieczne. Tak naprawdę baza jest zwyczajnie praktyczna, klika się i już fotelik wpięty, bez konieczności motania pasami i kombinowania. Jest to super jak się ma np. dwa samochody, jeden fotelik i dwie bazy. Klik - klik i fotelik przepięty.
Dobrze przypięty pasami fotelik spełnia wszystkie standardy bezpieczeństwa! Dla mnie więc Isofix był zwyczajnie zbędny, tym bardziej, że ceny są absurdalne;-)

............edit.................

pieknaszyszunia dobry wybór:tak: Mamy fotelik-nosidełko Maxi Cosi i bardzo się dobrze sprawdziło. Teraz też mamy fotelik samochodowy tej firmy z następnej grupy wagowej.

Ostatnia edycja:
szyszunia koriander co to frida??? ja jakas ciemna:cool:

a dlaczego kupujecie lakatory?????????? bedziecie mleko spuszczaly..ja nie kupuje,skoro mam zamiar byc z dzieckiem w domu do 8 miesiaca..wiec niepotrzebny...

mb na necie zamawialas podpaski mega???

vici ja mialam dostac lozeczko od bylej szwagierki..no ale widze ze lozek nie kupila dl amlodych,wiec pewnie nie dostane..a potem miala mi zalatwic kolyske..tzn pozyczyc...no i jakos cisza..wyjdzie na to,ze lozeczko z wypasem sama bed emusiala zakupic....choc wolalabym od rauz miec lozeckzo normalne,a nie kolyske,potem zmieniac to....sama nie wiem...

Koralikowa proszę :
128130240671940200.jpg

Załączniki

• 128130240671940200.jpg
    128130240671940200.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 22
reklama
Do góry