reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

Polcia jak ja Ci zazdroszczę tych różowych ubranek:-p bardzo fajny zakup;-)
Dziewczyny proszę doradźcie jaki wózek mam wybrać x-lander move, Musty Evo czy Tako Laret??
No to i ja muszę się zaopatrzyć w apteczkę i pomyśleć o "wyprawce" dla siebie bo mam tylko 2 koszule..

reklama
Ag-Krk- popieram wybór szyszuni.Ja bym się na X-lanera nie zdecydowała, jakoś mi się nie podoba. My mamy Mutsy Urban Rider, z koszem do zawieszenia pod spodem i na prawdę polecam! Ostatnio nawet mnie pani zaczepiła u lekarza,że pierwszy raz widzi taki pojemny, fajny wózek;)

Dziewczyny, może któraś z Was się zainteresuje, sprzedaję kilka rzeczy na Allegro. Ale raczej dla mam, niż dla maluszków:) Przedmioty użytkownika venencja - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Zgadzam sie,ze co chwila jest zmiana co i jak a i co polozna czy lekarz to inne zdanie i podpowiedzi.
Do sutkow tez uzywalam bephantena plus wietrzenie i dalam rade bez problemow z nimi.Do pupy dla mlodego mialam krem penatena i teraz na pewno tez bedzie bo byl super,szwagirece tez przywozilam jak dawala mi znac,ze sie konczy.Tylko nie zwykly krem do pupy tu mamy ich chyba z 4 rodzaje.Mlody nawet przy niezycie nigdy nie mial odparzen-no chyba,ze ´zachcialo mi sie kombinowac z innymi pieluchami :sorry: Wit D tez odawalam ale szybko kazali mi odstawic bo ciemiaczko za szybko zarastalo :eek: Soli fiz nigdy nie mialam :shocked2:
Polcia super zakupki :-) a do pepka dostajecie te elatyczne paski aby sie gaza trzymala? Pamietam siostra mi tego z De nawiozla co nie miara a teraz tez podobno dostane juz w szpitalu.

Ja wczoraj wynalazlam w necie komode z wanienka wbudowana i przewijakiem na gorze za cale 18 euro,trzeba ja podrasowac ale i tak sie zdecydowalam ,zadzwonilam i pojechalismy odebrac.Narazie jest w garazu po pokoj niezrobiony i narazie Victor go zajol bo jego pokoj najpierw robimy.Jak tylko bedzie poskladane to n pewno dam focie.

Ag - Krk ja bym brała X-Landera Move, ale ja jestem wielbicielką polskich produktów, jak dobre:tak: Evo jest bardzo dobry, ale X-Lander myślę, że też wiele nie odbiega. Tak naprawdę te wózki są po jednej wodzie. Mają być lekkie i zwrotne i oba są. X-Lander w tym akurat przypadku, tym modelu, wiele nie odstaje, jeżeli w ogóle. A cena jednak przystępniejsza. Tako to przy nich klocek;-)
A pod uwagę podsunęłabym jeszcze Navingtona Cadeta. Polski, cena przystępna, cechy wyżej wymienionych wszystkie ma. Sama mam i polecam:tak:

Jedziemy jednak jutro, więc już doczekać się nie mogę aż kupimy wózek:rofl2: też bardziej skłaniam się ku x-landerowi, ale jutro "pomacam", pojeżdżę i wybiorę;-)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry