reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

no i 140zł w lidlu poszło
yes2.gif
, łącznie z Lovella 3.8kg po 22.22zł, wzięłam dwa (biały +kolor):-)

A te biustonosze to faktycznie tylko takie rozmiary jak na stronie napisali? Było 75 pod biustem?

reklama
Ja u siebie w lidlu widziałam te biustonosze i chyba tylko 75 pod biustem było, do tego tylko miseczki B,C,D. Zresztą niewiele ich już było a byłam wczoraj rano około 9. Nie wiem od kiedy to jest w sprzedaży.
Ja kupiłam ten termometr do ucha/czoła. Mozna też sprawdzic temperaturę otoczenia i płynów np. wody do kąpieli. Za 50zł

Ja nic nie kupiłam, staniki beznadziejne...rozmiary z kosmosu...a przeppraszam kupiłam patelnię:D

pięknaszyszunia-ja kupiłam 5kg proszek uniwersalny dla Filipa zużyłam 1/4 i teraz piorę mu już z naszymi...gdybym wiedziała to nie wzięłabym takiego zapasu;/

No właśnie na stronie lidla same wielkie pod biustem. Od wczoraj chyba są. Pojadę, zobaczę czy coś będzie jeszcze. A legginsy któraś widziała ciążowe? Warte obejrzenia?
Ja w lovelli prałam bardzo długo ubranka Bartka.

Malutka- legginsy całkiem fajne, są czarne i granatowe a la jeans, miałam już je w koszyku, ale odłożyłam w końcu, bo w sumie kurde mam już ciążowe spodnie z h&m, zaraz koniec ciąży, wolę dołożyć do lepszego stanika;)

Malutka ja kupiłam te leginsy bo jeszcze jestem w pl, fajnie leżą ale maja wysoki stan jak dla mnie za wysoki i muszę zakładać zeby nie uwieraly, ale material miękki i fajnie leżą , dla starszych dzieci polecam sztruksy są świetne !!! Naprawdę Extra kupiłam tez bodziaki dla Alexandra i dla malutkiej juz :) cena nie duża więc ok

Oglądałam dzisiaj te staniki w lidlu. Na moje oko B odpowiada mojemu C więc nie ma co sugerować się tą rozmiarówką. Ten biały całkiem ładny
Kupiłam za to termometr. Dokładnie mierzy temperaturę, więc sądzę że to udany zakup, termoopakowanie na butelkę i dresik dla córy w rozmiarze 62/68 ale jak porównałam w domu ze spodenkami na 74 to jest nawet większy :-)

Witam Was dziewczyny jestem nowa na forum. Ciuszki kupuje dla córy w Smyku - mozna trafić na fajne przeceny i jakościowo też wyglądają solidnie. We wtorek jedziemy z małżem do Gdańska do sklepu Mama i ja. Ceny są ok (badzo porownywalne z Allegro) a mozna wszystko wymacać:-) i na spokojnie obejrzeć. Planujemy kupić wózek Qinny Moodd 2w1, fotelik Maxi Cosi Cabrio Fix, bazę do fotelika, krzesełko do karmienia, i nie wiem jak sie by sprawdziło łożeczko turystyczne Graco. Często wyjeżdżamy i fajnie byłoby coś takiego miec zamiast takiego stacjonarnego (chcę dokupić jakiś lepszy materacyk i może by się takie rozwiązanie sprawdziło) hmm...sama juz nie wiem doradźcie cos na temat moich wyborów. Jestem zupelnie już zagmatwana w tych zakupach:baffled:

reklama
Wrrr...a ja trafiłam w lidlu na dwa ostatnie staniki i ich rozmiary mnie przeraziły...faktycznie B jak C, a w 85 bym się utopiła :/ Leginsy też nie dla mnie :( Ale niedługo zacznę zbierać ubranka, też uderzam do smyka i naszego lokalnego sklepiku, także się pochwalę zakupami :)

Do góry