reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

ciiiii :-p ale tez mam haka na mezusia :-p i bede go wykorzystywac jak sie da:-D pozatym jutro idziemy podejrzec buzinke na 3d to tak w nagrode hahahaha :-D mam nadzieje ze nic nie zmaci mojego spokoju :tak:

reklama
Ja ubranka kupje na62 tzn bede juz kupilam dwie pary spodni ocieplanych bo promocja za jedno euro:-) :-) musze popatrzec jakie mam ubranka p malej bo ona z lata a teraz mala bedzie z zimy....moja znowu ur sie miesiac za szybko o i roz 56mielusmy dlugo asle jak cos rekawki poidwine...:-) :-)

kupilam nosidelko przez Was :p za 50zl chicco .. no w czwartek bedzie u mnie:p a i wieczorem sie okaze czy stalam sie posiadaczka pieknego kosza mojzesza :)
no ale to przydatne zakupy bynajmniej :p

kupilam nosidelko przez Was :p za 50zl chicco .. no w czwartek bedzie u mnie:p a i wieczorem sie okaze czy stalam sie posiadaczka pieknego kosza mojzesza :)
no ale to przydatne zakupy bynajmniej :p

allegro? Też podglądam co tam mają. Mi podoba się to konkretnie co wkleiłam. Cybex I.Go
Nosidełko kupiłabym dla swojego męża, bo widziałam kiedyś takiego przystojnego faceta z córką w nosidełku, że nie mogłam oderwać wzroku :-D od nosidełka oczywiście ;-)

ja mu mowie tak: ej jest nosidelko za 50zl we Wro lub na allegro za 70-80 ew nowe za 150 to co? i slysze to kup :-D
albo mowie ej K nam kupi kosz mojzesza w UK za 200zl a w PL jest za 500 lub uzywany u nas za 250zl a tam nawet za 60 i co? to kupuj :-D

oregano - nie na allegro tym razem ;)

reklama
Do góry