reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

reklama
Co do ciuchlandow tez nie mam nic przeciwko ubraniom tam nigdy bym nie kupila bielizny,butow i takich bardziej osobistych rzeczy.Tylko ja z tych niemiejacych szukac :baffled: zawsze mama i siostra sie ze mnie smialy,ze po szperaniu ja cuda tam zostawiam...

No i co do wozka u nas zaszla zmiana niestety.Adamexem dalej jesem zachwycona ale odpada,potrzebuje wozek z hamulcem recznym.Dojscie do domu mam dosc strome i jesienia zima moze byc problem a niestety wczesniej jakos o tym nie myslalam dopiero ostatnio mnie "oswiecilo" Teraz biore sie za szukanie wozkow z hamulcami jak macie cos godnego polecenia to poprosze :-) W ostatecznosci kupie 3 kolowke ale mam nadzieje na znalezienie normalnego z hamulcem w dobrej cenie.

oregano super ciuszki. Tak przy okazji - mieszkałam kiedyś w tamtej okolicy (przy Rozłogi :) )
Ja w sobotę odwiedziłam moją przyjaciółkę i wyjechałam od Niej z kartonem ciuszków dla naszego Bąbla :):):)
Jeśli chodzi o wózki to ja już zgłupiałam i sama nie wiem nic... :p

ananaska ja tez mialam zwykla i kapalismy w pokoju :-D Po 2 miesiacach jak wyjechalam do Austrii to juz nie bralam jej ze soba tylko kapalam mlodego w duzej tylko zawsze przed kapiela szorowalam ja :eek:
Teraz mamy wanne zabudowana i bedzie malo wygodnie a ze lazienka duza to kupie wanne na stelazu albo regal z wanienka pod przewijakiem.Jednak mieszkanie w domu rzadzi sie innymi prawami jak w mieszkaniu...

Fajnie macie z tymi ciuclandami tu nie ma nic...Widzialam piekne cuda w H&M ale czekam az przecenia hehehh bo bodziaki musze pokupowac i rajtuzki.

zbyt mały metraż mam na takie szaleństwa jak wanny na stelażu bo gdzie te graty chować:-Da tu dojdzie zaraz następna sterta :-Dprzeprowadzamy się to bedzie piwnica chociaż tyle:-D

jeśli chodzi o wanienkę to u nas było ta jak u Ananaski. Mieliśmy taką:

Teraz myślałam o czymś mniejszym, bo ta dużo miejsca zajmowała i dużo wody w nią wchodzi i taka ogromna, może coś takiego:

cosiek ja POPIERAM WYBÓR:) Wybraliśmy taką sama, spodobało się nam to wyprofilowanie dla dzidziusia.
Myślę, że będzie praktyczne. 3424588138.jpg

Załączniki

• 3424588138.jpg
    3424588138.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 26
Ostatnia edycja:
reklama
jak myślicie, czy pod tą wyprofilowaną wanienkę będzie pasował taki zwykły stelaż/stojak jak pod wanienkę tradycyjną? Cz trzeba mieć inny?

Do góry