reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

Hej a ja sie pochwale dostałam dzisiaj od koleżanki skarpetki KTM ( motocyklowe ) dla dzidzi mój Pan będzie zachwycony :)))))

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 39
reklama
A propos mieszczenia się wózków podwójnych "ramię w ramię" w drzwiach, to wybrałam taki model, który się mieści wszędzie, łącznie z windą:tak: Mnie z kolei bardziej przeraża taki długaśny typu "jedno za drugim". Manewrowanie na niewielkiej przestrzeni czymś takim musi być karkołomne. Poza tym kwestia stabilności u mnie kluczowa przesądza sprawę ostatecznie. Z psem w jednym ręku muszę mieć pewność, że wózek mi się nie gibnie z jego pomocą:-p

AsiaKris, oregano jeśli mogę doradzić to tak:

- z ubranek do rozmiaru 62 włącznie przede wszystkim pajace rozpinane na całej linii, koniecznie z przodu. Będzie Bąblowi ciepło, a Wam łatwo zmieniać ubranka.

- U nas świetnie sprawdziły się też w chłodniejsze, ale nie mroźne dni rampersy (śpiochy bez stópek) z długimi nogawkami i rękawkami. Głównie jednak w okresie po 1 miesiącu.

- Czapeczki miękkie, bawełniane.

- pajace polarowe. W chłodniejszych mieszkaniach na wagę złota!

- Kombinezon zimowy, ale to chyba oczywiste;-) Ja planuję jeden. Zwracajcie tylko uwagę, czy naprawdę ciepły jest. Najlepiej trzywarstwowy na polarku.

- śpiwór do wózka, taki o jakim pisała ananaska, z owczej wełny, jest super!!! Niezstąpiony. My mamy po córci polskiego Womara:tak:

- Czapka - moim zdaniem na zimę najlepsze są polarowe.

Mamuska tak można wtedy nazywa sie iCandy peach ;) a późnej dokupujesz adaptory blossom i dolne siedzisko i gondolke ;) uwielbiam ten wózek :tak: a na ulicy dużo sie za nim kobitek ogląda :) to pewnie przez te chronowane rury :p hihi

Piękne zakupki !!! Ja tez troszkę zakupilam :) nie za dużo bo nie było nic co mnie by zainteresowało ale zakupilam to oto:

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 46
  • image.jpg
    image.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 44
  • image.jpg
    image.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 44
nie za bardzo lubię chodzić po centrach handlowych ale dzis z racji przymusu (musiałam oddac na gwarancje telefon męża do salonu Orange) pojechałam...no to jak już tam byłam to sobie pochodziłam i weszłam do SMYKA

ale przeceny mają fajniusie...kupiłam 2 bodziaki za 20 zł gdzie jeden był wczesniej po 32 zł z jakiejs bawełny organicznej :-)

i weszłam do c&a i kupiłam jeansy ciążowe bo mam same getry tylko
:sorry:za 71,90 z rabatem 20% tam też widziałam duzo promocji takze cos tam kupię niewiele ,bo szkoda mi kasy bo zaraz maluch wyrośnie

patrzyłam wózki też w Smyku i tylko Jedo się mi podobał bo ma gondolę spora ale znou ja chce koła skretne i chyba zostane przy Retrusie znowu

koleżanka powiedziała mi ostatnio o ciucholandzie po 1zł. Kupiłam małe body r.50 (gdyby naprawdę malusia się urodziła) i spodenki na 74. Razem za 2zł :-)

IMAG0339.jpg

Załączniki

• IMAG0339.jpg
    IMAG0339.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Do góry