reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

no u nas nosidelko maxi cos bez bazy bedzie :)
w pokoju lozeczko, komoda z przewijakiem, jakis regal taki expedit z ikei mysle, fotel no i dywanik przyjdzie z czasem ;)
wlasnie ciagle mysle nad kolorem czy zmieniac w tym pokoju czy nie zmieniac, mamy jedna sciane biala i 3 takie orzech wloski z duluxa :-D a najlejki na sciane tez beda :D ja myslalam taka glowe misia duza namalowac jak tu:

teddyi.jpg

Załączniki

• teddyi.jpg
    teddyi.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 70
reklama
My zostawiliśmy po Franku wózek Jedo Fyn 4ds byłam z niego super zadowolona duża gondola pompowane koła z możliwością odblokowania by były skrętne, poleciłam koleżance która rodziła w sierpniu i już kupiła taką lepszą wersję ze skórzaną rączką i innymi bajerami też super zadowolona. Tylko dla nas już nie ma tak dużego znaczenia duża gondola bo po 5-6 miesiącach będzie ciepło i dziecko będzie mogło jeździć w spacerówce. W ten wózek jak się dokupi adaptery można wpiąć fotelik(nosidło) maxi-cosi, też mamy po Franku ten fotelik ale nie mieliśmy bazy z bazą jest jeszcze bezpieczniejsze i dużo szybciej się wkłada i wykłada z samochodu tylko na klik a bez bazy trzeba tymi pasami pozapinać. Pokój będą mieć chłopaki razem oficjalnie bo i tak będziemy mieć jedno wielkie tureckie łoże gdzie będziemy spać wszyscy...

Ewa a co to za tureckie łóżko?

Nasz szkrab na szczęście od małego spał w kołysce do 5 miesiąca, potem w łóżeczku a teraz na tapczaniku - jedynce i mam nadzieję że drugie dziecko też będzie spało samo.

My mamy x-landera i bardzo sobie chwalę:tak:, gondola jest faktycznie mała, ale już na wiosnę wsadziliśmy małego w spacerówkę

Świetnie by było jakby moje maleństwo spało w kołysce, moja mama ma w planie mi taką zbudować i ozdobić, a poza tym maleństwo w kołysce wygląda fantastycznie. ;)

dzis przyszly do mnie takie spiochy czy kombinezon jeszcze nazewnictwa nie opanowalam :)
z wierzchu cos ala welna, w srodku bawelna, rekawki i nogawki zawijane i zakrywaja stopy i rasie :) kapturek jest, guziki to dla mnie dla ozdoby ;p
spiochy sa na zamek na calej dlugosci lacznie z nozka,
moze te guziki niepraktyczne ale ladne no chociaz raz mam nadzieje ubrac bo zakochalam sie w nich :)
2013-06-19 19.40.01.jpg

Załączniki

• 2013-06-19 19.40.01.jpg
    2013-06-19 19.40.01.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 45
eee pieknaszyszunia wypas kombinezonik :)

a ja dzis zakupilam wozek :) i tak jak wczesniej pisalam padlo na Icandy peach blossom w kolorze sweat pea :tak:

dokladnie taki iCandy Peach Blossom -- Nessa Knows Best - YouTube

tez z gondolką , jeszcze dokupie tylko fotelik maxi cosi ( czekam bo marzy mi sie rozowy w kwaitki :tak: ) ktory tez mozna zaczepic w miejscu dolnego siedziska/gondoli . Alex bedzie jezdzil na gorze , a poki jest sam to w pojedynczej wersji.

za to mam na sprzedaz hihi QUINNY BUZZ 4 pelny zestaw w lolorze capri, z gondolka, siedziskiem 0-18 i 18 + , fotelik maxi cosi w tym kolorze z budka i oslonka dla niemowlaka, zeby na lezaco byl a nie w pol zgiety , paralol, poktowce od deszczu na wszystko, siatka od owadow na siedzonka, pokrowiec na nozki tez oryginalny , dopinan oslonka od wiatru torba quinny na ramie tez kolorek capri i torba do wozka czarna do przewijania , adaptery do gondoli/ fotelika - to chyba tyle :)

Baby Gizmo Quinny Buzz 4 Stroller Review - YouTube

reklama
Do góry