reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

no u nas nosidelko maxi cos bez bazy bedzie :)
w pokoju lozeczko, komoda z przewijakiem, jakis regal taki expedit z ikei mysle, fotel no i dywanik przyjdzie z czasem ;)
wlasnie ciagle mysle nad kolorem czy zmieniac w tym pokoju czy nie zmieniac, mamy jedna sciane biala i 3 takie orzech wloski z duluxa :-D a najlejki na sciane tez beda :D ja myslalam taka glowe misia duza namalowac jak tu:

teddyi.jpg

Załączniki

• teddyi.jpg
    teddyi.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 78
reklama
My zostawiliśmy po Franku wózek Jedo Fyn 4ds byłam z niego super zadowolona duża gondola pompowane koła z możliwością odblokowania by były skrętne, poleciłam koleżance która rodziła w sierpniu i już kupiła taką lepszą wersję ze skórzaną rączką i innymi bajerami też super zadowolona. Tylko dla nas już nie ma tak dużego znaczenia duża gondola bo po 5-6 miesiącach będzie ciepło i dziecko będzie mogło jeździć w spacerówce. W ten wózek jak się dokupi adaptery można wpiąć fotelik(nosidło) maxi-cosi, też mamy po Franku ten fotelik ale nie mieliśmy bazy z bazą jest jeszcze bezpieczniejsze i dużo szybciej się wkłada i wykłada z samochodu tylko na klik a bez bazy trzeba tymi pasami pozapinać. Pokój będą mieć chłopaki razem oficjalnie bo i tak będziemy mieć jedno wielkie tureckie łoże gdzie będziemy spać wszyscy...

Ewa a co to za tureckie łóżko?

Nasz szkrab na szczęście od małego spał w kołysce do 5 miesiąca, potem w łóżeczku a teraz na tapczaniku - jedynce i mam nadzieję że drugie dziecko też będzie spało samo.

My mamy x-landera i bardzo sobie chwalę:tak:, gondola jest faktycznie mała, ale już na wiosnę wsadziliśmy małego w spacerówkę

Świetnie by było jakby moje maleństwo spało w kołysce, moja mama ma w planie mi taką zbudować i ozdobić, a poza tym maleństwo w kołysce wygląda fantastycznie. ;)

dzis przyszly do mnie takie spiochy czy kombinezon jeszcze nazewnictwa nie opanowalam :)
z wierzchu cos ala welna, w srodku bawelna, rekawki i nogawki zawijane i zakrywaja stopy i rasie :) kapturek jest, guziki to dla mnie dla ozdoby ;p
spiochy sa na zamek na calej dlugosci lacznie z nozka,
moze te guziki niepraktyczne ale ladne no chociaz raz mam nadzieje ubrac bo zakochalam sie w nich :)
2013-06-19 19.40.01.jpg

Załączniki

• 2013-06-19 19.40.01.jpg
    2013-06-19 19.40.01.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 48
eee pieknaszyszunia wypas kombinezonik :)

a ja dzis zakupilam wozek :) i tak jak wczesniej pisalam padlo na Icandy peach blossom w kolorze sweat pea :tak:

dokladnie taki iCandy Peach Blossom -- Nessa Knows Best - YouTube

tez z gondolką , jeszcze dokupie tylko fotelik maxi cosi ( czekam bo marzy mi sie rozowy w kwaitki :tak: ) ktory tez mozna zaczepic w miejscu dolnego siedziska/gondoli . Alex bedzie jezdzil na gorze , a poki jest sam to w pojedynczej wersji.

za to mam na sprzedaz hihi QUINNY BUZZ 4 pelny zestaw w lolorze capri, z gondolka, siedziskiem 0-18 i 18 + , fotelik maxi cosi w tym kolorze z budka i oslonka dla niemowlaka, zeby na lezaco byl a nie w pol zgiety , paralol, poktowce od deszczu na wszystko, siatka od owadow na siedzonka, pokrowiec na nozki tez oryginalny , dopinan oslonka od wiatru torba quinny na ramie tez kolorek capri i torba do wozka czarna do przewijania , adaptery do gondoli/ fotelika - to chyba tyle :)

Baby Gizmo Quinny Buzz 4 Stroller Review - YouTube

reklama
Do góry