reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

oregano no one są na taśme jak te zwykłe naklejki na ścianę, więc powinny zejść bez problemu ;)
a Aurora to nawet "śpiąca królewna" z tej bajki tak miała na imię :):):)

reklama
dzisiaj maly zakup- komplet na swieta dla mojej sniezynki, teraz tylko musze znalezc jakas czapke/ladna kokardke do tego

IMG_5876.jpg

Załączniki

• IMG_5876.jpg
    IMG_5876.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 62
NIEZAPOMINAJKA piękny, przepiękny - uroczy, bardzo mi się podoba, a Ty spać nie możesz o 4???

Fajny artykuł na wp, trochę mnie rozbawił Ile kosztuje niemowlę? - wersja "bieda" i "na bogato" - Dzieci.pl

Ja wczoraj byłam na zajęciach w szkole rodzenia a moja mama z moim synkiem szalała w tym czasie w galerii handlowej i obkupiła wnuki w smyku, babcia zaszalała.

Do tych pajacyków mama dokupiła fajne czapeczki w tych samych kolorach, Paweł dostał piękne czarne spodnie i rajstopki spaidermena :rofl2:.

niezapominajka,cosiek urocze ubranka :-)
ag_krk, tak moja córka ma już więcej rzeczy niż ja. A przede wszystkim ma ładniej ode mnie poukładane i wyprasowane. Dla samej siebie tak mi się nie chce :-D

Dzisiaj rano wylicytowałam w końcu kołyskę w zadawalającej mnie kwocie, teraz już mam wszystko (no jeszcze tylko rożek i parę rzeczy z apteki, no i może piżamkę dla mnie).
3624321945

reklama
cosiek kolyska sliczna a jaka cena jesli mozna wiedziec? Ciuszki tez super
niezapominajka sliczne ubranko swiateczne
Ag KrK u mnie tak i Victor i Raphael ma wiecej jak ja :-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry