reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

reklama
MamUśKaaa88;10181248 Ag KrK ja mam matę edukacyjną fisher price [URL="http://allegro.pl/fisher-price-mata-edukacyjna-rainforest-k4562-i3608510623.html" pisze:
FISHER PRICE MATA EDUKACYJNA RAINFOREST K4562 (3608510623) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.[/URL] Dostałam od bratowej Męża, więc wydatek mniej ;););)
ooo my tez mamy taka mate, oby Mieszkowi przypadła do gustu, hehe

my od wczoraj mamy wanienke Fishera :) mąż wybierał itd...powiem tak - ja bym kupiła zwykłą białą dużą - ale ustaliliśmy ,że kąpielami zajmuje się mąż i oczywiście jako ,że ma charakter gadżeciarski nie kupił zwykłej a najdroższą w sklepie i z bajerami...o zgrozo wanienka za 139zł i starczy do 6miesiecy bo malutka i płytka ale do kąpania noworodka the best :)
pod spodem w linku jak wygląda :) ale powiem wam ,że ja mu nie zabraniam takich "odpałów" bo widzę jak sie cieszy i jak tego szuka i czemu nie :)
Fisher Price Wanna Rain Forest opinie - bangla.pl

MAMUŚKA super ta mata, ja już nie pamiętam jaką miałam dokładnie dla synka, ale tez byłam z niej mega zadowolona, mi pożyczyła ciotka potem jej oddałam. Fajne są te maty z melodyjkami i karuzelą u góry, widzę że ta twoja to ma to się u nas super sprawdziło

Mamuśka88 ja też planuje zakup tego leżaczka. Nie udało mi się znaleźć innego który rozkłada się zupełnie na płasko. Dla mnie to priorytet. Te inne półleżące pozycje pozycje są niezdrowe dla maleństwa. Do tego ma wibracje, karuzelę. Jak dla mnie jest ok.
jesli zamierzasz trzymac malca przez pol dnia na lezaczku to nie ma znaczenia czy bedzie lezal na plasko czy tez nie..tego typu rzeczy sa wykonane tylko z materialu bez zadnych usztywnien czy wyscioolek, nie sa dobre wiec dla kregoslupa

Co do lezaczkow to ja mialam zwykly polski ale rozkladany na plasko,gdzies go mam w garazu i musze rozebrac i przeprac.Ma sztywna raczke na ktorej mozna zawieszacrozne bajery.Mate mialam tez z takich zwyklych ale siostra mi przyslala jeszcze mate i chodzik w jednym taki drewniany i mlody to uwielbial od spodu wisza bajery do zabawy ,siedzace dziecko i chodzace tez ma zabawe o takie cos https://www.google.pl/search?q=chod...cz-drewniany-dla-dziecka-ID3LQst.html;615;461

arteofbeauty jak maz ma radoche z zakupow to dobrze a,ze bajery no gdzies musza byc ;-) Moj ma male zainteresowanie zakupami i jak slyszy,ze to czy tamto trzeba kupic to wysyla mnie i Victora :cool: on remontuje a ja kupije :-D

Vici mojego teraz ostatnio wzięło na takie zakupy i sam ogląda i wybiera a ja mowie dość bo szkoda $$ bo wszystko już mamy i nie chce płacić kroci za bajery ale w sumie nie ma też sensu go odwodzić skoro ma zapał :p

reklama
Do góry