reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

vici super to wygląda! a ten komplecik to z h&m jak dobrze mi się wydaje?? ;-)
odnośnie fotelików to ja beż bazy kupiłam, nie jeździmy gdzieś daleko i często samochodem więc zrezygnowałam a po dugie faktycznie wydatek. Ale jak dobrze się przypnie fotelik zwykły to nic złego nie grozi.

reklama
Ja za to za Waszą namową na poprawę humoru "zaliczyłam" Pepco;-) i kupiłam sobie piżamkę (uwielbiam je!:-)) śpioszki i koszulkę. Szkoda tylko, że większy wybór w różach tam maja ale dla chłopaka tez się coś znajdzie;-):tak: i upatrzyłam sobie kapciuchy w zebry ale nie było mojego rozmiaru, poczekam na dostawę :-D

Aia - dzis byłam na pokazie maxi cosi, i sie dopytałam, i oni maja dwie bazy zdatne do obydwu typów fotelików, czyli do tego 0-13kg i 9-18 kg, ale tylko do jednego modelu tego wiekszego.. Wiec troche wybór modeli fotelikow ograniczony. A z drugiej strony to nei sukieneczka, i fotelik ma byc bezpieczny i porzadny a nie śliczny. Wiec nawet może i lepiej jak jest ograniczony wybór :) Mąż ma jeszcze przejrzec jak to jest w innych firmach.

Ag Krk ja też kupiłam ostatnio kapciochy.....fioletowe w żółte serduszka chyba:D szaleństwo.

A wczoraj kupilismy skarpetki i ostatnie bodziaki dla Adusi. Wszystkie, które ja kupiłam maja rozmiar 62, te którymi mnie obdarowano niektóre maja 56,jest ich może z 4 pary i myslę, że spokojnie wystarczy tych mniejszych.

Kupiłam też oilatum do kąpieli i kremik do buzi. No i pościel i wypełnienie do niej:) Tym oto sposobem mam dla siebie wszystko oprócz klapek pod prysznic, a dla dzieciaczka zostało do kupienie parę rzeczy typu materac, chusteczki, kocyk, karuzela no i apteka.... ulżyło mi, że te podstawowe rzeczy już mamy:)

vici, super są te naklejki. Też myślę żeby coś nakleić, ale jest taki wybór że ciężko się zdecydować. Sowy są super:-)

Przyszło mi zamówienie z apteki, ale ciapy zapomniały o jednej rzeczy. Na paragon nabite więc mam nadzieje że nie będą robić problemów i doślą jeszcze

vici to czekamy na te foteczki...

ag super ze poszalalas tez..

mb no to juz malo ci zostalo...

Matko kiedy ja rusze z tym wszystkim,dopiero moge po 1wszym....grrr....

Ja tam zadnych literek itp nie bede dawac,bo moje dziecko bedzie ze mna w duzym pokoju,nie wiem jak to bedzie,ja tu tv,komputer i zycie codzienne,a tu ddziecko bedzie spalo w lozeczku..ech,,ale mlodemu nie chce tam przeszkadzac..chociaz rozwazam te opcje,bo spac gdy wszyscy tu gadaja siedza,,ech nie wiem...

mamuśka, fajne literki. Ciekawe jak je się przytwierdza do ściany, bo szukam czegoś co można będzie kiedyś zdjąć. Nie wiedziałam że jest takie imię jak Aurora :eek:

reklama
Chwila odpoczynku i droga tura prasowania tym razem dla maluszka :-)
Bociek wlasnie przyszedl heheh super jest :-) Co do naklejek to na ebay znalazalm i sa tansze jak na stronie sprzedajacego bo on rzuca aukcje i sowy kupilam za 10 euro a wiewiorki za 3,40 wysylaja tez za granice wiec moze poszperajcie w necie wandtattoo albo cos w tym stylu.
Mamuska literki super :tak:
oregano jak masz gladkie sciany lub tapete to takie literki czy inne obrazki (lekkie oczywiscie) przykleja sie na tasme 2 stronna najlepiej 3M trzyma sie super a pozniej ze sciagnieciem nie ma problemu.Nie trzeba gwozdzi,srob i innych bajerow

Do góry