reklama
Szyszunia - my planujemy podobny zestaw. Ale to jest maxi cosi cabrio fix z baza, tak? Ile zapłaciliscie? Nawet jesli temat był to hmm.. jestesmy na 126 stronie, ja też nie dam rady tego przejrzeć Mogłyśmy dla wózków i fotelików założyć oddzielne wątki, bo to jeden duzy zakup i niektóre dziewczyny to wybierąły wózki i foteliki w 4-5 mies. a ja np. wtedy jeszcze kompletnie o tym nie myślałam.
Z tego co widzę na fotelik.info to foteliki z 5 za bezpieczenstwo maja wlasnie bazy, jeden czy dwa nie mają.. Ale jesli to jest faktycznie pol gwiazdki to może to być nie zauważalne na takim porównaniu.
Z tego co widzę na fotelik.info to foteliki z 5 za bezpieczenstwo maja wlasnie bazy, jeden czy dwa nie mają.. Ale jesli to jest faktycznie pol gwiazdki to może to być nie zauważalne na takim porównaniu.
ja też się zarejestrowałam i czekam na grzechotkę :-)
piękna jesien tylko popadało i mokro...i co tu robić z 4 latkiem na dworze...pospacerowaliśmy i w domu dzuma...a ja pakuję i pakuję pudła...juz mnie trafia...konca nie widać...i już się nie chce...
piękna jesien tylko popadało i mokro...i co tu robić z 4 latkiem na dworze...pospacerowaliśmy i w domu dzuma...a ja pakuję i pakuję pudła...juz mnie trafia...konca nie widać...i już się nie chce...
Pieknaszyszunia
Fanka BB :)
Ostatnia edycja:
vici
mama Victor´a & Raphael`a
W Austrii nie daja grzechotki a nie wiem czy jak zamelduje sie w pl to cos da...
Ja fotelik-kolyske mam miec pozyczona od znajomej niebawem mi chyba podrzuci z baza isofix maxi cosi ale nie wiem jaki dokladnie
No i mezus mi cos w laptopie z bluetooth narobil wiec wkleje wam tylko czesc moich wczorajszych zakupow.Innych w necie nie znalazlam .Sowy i wiewiorki beda na scianie jeszcze nie wiem gdzie i jak ;-) Bociek na brame tylko chusteczka bedzie pomaowana na niebiesko (jesli naprawde bedzie chlopak ;-) ) ale to poczekamy az do porodu tu taka tradycja z tymi bockami.A zestaw niebieski Victor upatrzyl i kupilismy dla Raphaela
Ja fotelik-kolyske mam miec pozyczona od znajomej niebawem mi chyba podrzuci z baza isofix maxi cosi ale nie wiem jaki dokladnie
No i mezus mi cos w laptopie z bluetooth narobil wiec wkleje wam tylko czesc moich wczorajszych zakupow.Innych w necie nie znalazlam .Sowy i wiewiorki beda na scianie jeszcze nie wiem gdzie i jak ;-) Bociek na brame tylko chusteczka bedzie pomaowana na niebiesko (jesli naprawde bedzie chlopak ;-) ) ale to poczekamy az do porodu tu taka tradycja z tymi bockami.A zestaw niebieski Victor upatrzyl i kupilismy dla Raphaela
Załączniki
W kwestii fotelików jeszcze. Dokładnie jak pisze koriander 5 z isofixami jest za łatwość i prawidłowość montażu. Jak się człowiek postara trochę i zamontuje dobrze, a nie jest to trudne fotelik pasami to bezpieczeństwo jest to samo.
lucere jak będziecie kupowali to uważajcie, żeby baza pasowała też do większego modelu. Często, najczęsciej jest tak, że do każdego fotelika jest inna baza...Więc to jest jednorazowy wydatek, a nie coś "na lata".
vici śliczne:-)
lucere jak będziecie kupowali to uważajcie, żeby baza pasowała też do większego modelu. Często, najczęsciej jest tak, że do każdego fotelika jest inna baza...Więc to jest jednorazowy wydatek, a nie coś "na lata".
vici śliczne:-)
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Nie wiem czy nam sie uda ale oni oprocz tych bockow i fajerwrki puszczaja ale czy juz beda w sklepach to nie wiem a z zeszlego sylwestra nie mam nic No i maz mowil,ze balony mam m przygotowac to tez da kolo bocka albo na drzwi...
No i zgadzam sie,ze baza to ulatwienie zamontowania a bezpieczne sa i z baza i bez jesli sie odpowiednio zapnie.I ostatnio tez wlasnie widzialam baze jedna na 2 grupy a pozniej to juz nie ma bazy tylko fotelik ma z tylu haki do isofix przynajmniej takie mi pai w sklepie pokazywala.A tu baza na 2 grupy wcale nie jest drozsza jak do samej "0" wiec lepiej kupic 2w1
No i zgadzam sie,ze baza to ulatwienie zamontowania a bezpieczne sa i z baza i bez jesli sie odpowiednio zapnie.I ostatnio tez wlasnie widzialam baze jedna na 2 grupy a pozniej to juz nie ma bazy tylko fotelik ma z tylu haki do isofix przynajmniej takie mi pai w sklepie pokazywala.A tu baza na 2 grupy wcale nie jest drozsza jak do samej "0" wiec lepiej kupic 2w1
Koralikowa
Fanka BB :)
vici to poszalalas,,super zakupy,pozazdroscic,,hee..potem pokaz jak juz urzadzisz..
ja co do fotelika mam jakis od kumpeli,,z takim starym zpaieciem...dobry i z atestem,wiec ok
ja co do fotelika mam jakis od kumpeli,,z takim starym zpaieciem...dobry i z atestem,wiec ok
reklama
Aia, co do fotelików, niestety się nie zgodzę. zrobiłam bardzp skrupulatny research odnośnie fotelików i choćbyś się skichała, to nie zamontujesz samymi pasami fotelika tak bezpiecznie jak na bazie. nic z tego. owszem, samymi pasami zapięte są dość bezpieczne, ale dadzą się ruszyć w różne strony <a widziałam fachowo zapięte foteliki>, natomiast z bazą fotelik jest po prostu nie do ruszenia. wiadomo - cena bazy jest oszałamiająca, więc zasadniczo nie często się ją kupuje.
Podziel się: