reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

Szyszunia fajne nosidelko, a planujesz nadal chuste zakupic? Ja sie zastanawiam, mielismy nosidelko poprzednio i 2 razy moze skorzystalam. To co kupilas ma fajny rozstaw na bioderka, na to chyba trzeba zwracac uwage :tak:
tak, chusta tez bedzie, chcemy spróbować... w sob byliśmy na pokazie chust /wiazan itp i super pani pokazywała co i jak, wiec eMowi sie spodobało bardzo

reklama
Byłam dziś w biedronce i wzięłam nową gazetkę promocyjną i od 24,10 będą ubranka niemowlęce na promocji rozmiary od 68-86 m.in. spodenki, bluzeczki, bluzy, body, pajace, rajstopki :)

Ag-Krk dzięki za info. Można się wybrać w tym czasie, może coś fajnego :-)

Chciałam się Was poradzić- jaki rozmiar czapeczek kupujecie dla swoich pociech? Ja już mam kombinezony, kurteczke ale brakuje mi czapki i rękawiczek. Spotkałam się, ze podają w cm rozmiar główki i właśnie nie wiem jaki będzie dobry dla maleństwa.

AgKrK hehe no to bardzo dobrze ;)
majka nie pomogę Ci, bo ja jedną na zimę mam z h&m i tam jest po prostu rozmiar 62, drugą mam, którą dostałam bez metki ;) Chciałam spr, co mam na takich cienkich czapeczkach do szpitala, ale tam jest albo 0-3, albo 0-6, albo new born, albo waga ;) Na żadnej nie mam cm ;)
A ja dziś zrobiłam zamówienie a aptece (co link wysłałyście) i powiem Wam, ze myślałam, że zapłacę sporo więcej. A jak porównywałam ceny niektórych kosmetyków to jest taniej niż na allegro ;)

A ja polecam mas na brodawki Maltan uzywałam przy pierwszej córeczce:)
Ja juz powoli tez dopinam wszystko na ostatni guzik dlatego nie ma mnie na forum wieczorkiem musze porobic listy co potrzebuje co z pl i co do szpitala i jestem gotowa...:)

A przed chwila zrobiłam taki zakup....Schaukelwiege / Babywiege komplett | eBay

dzis płace i czekam na dostawe musze gdzies mała kłąsc w nocy czyli bedzie w kolysce w sypialni a jak juz przesypiac bedzie całe noce to do dzieciecego ja dam na stałę :-)

polcia, a tą maść Maltan trzeba zmyć przed karmieniem?
majka, na mojej czapeczce też jest metka 62cm i wydaje się mała ale dobrze się rozciąga

Ostatnio układałam ubranka w komodzie i co firma to inny rozmiar, 56 większe od 74 nawet, więc nie zawsze trzeba się sugerować rozmiarem.

Jakie wybrałyście wanienki? te z termometrem pokażą prawdziwą temperaturę czy lepiej dopić zewnętrzny termometr do wody?

reklama
oregano ja kiedyś kupiłam 2 pajacyki z hm niby rozmiar 56 a jak porównałam to większe niż te na 62..odnośnie wanienki to ja mam zwykłą i kupiłam termometr chyba za 7 zł a później to łokciem będę mierzyć temperaturę :-)

Do góry