reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

Pieknaszyszunia torba fajna i praktyczna a jak z przegrodkami??Masz tam cos w srodku?
Polcia fajna kolyska i cena tez :yes:
majka ja patrzylam na czapeczki i albo rozm sa jak 56,62 inne miesiacami a inne mam pomiedzy 35-38 i chyba tu o cm chodzi.
Co do wanienki to ja tez term mam osobno.A rozmiar rozmiarowi nie rowny wiec trzea pomierzyc ubranka same do siebie a nie na metki patrzec.

reklama
oregano ja od szwagierki dostanę wanienkę zwykłą, termometr oddzielnie, a czy skorzystam z niego się okaże ;)

A ja się wkurzyłam. Zamówiłam pościel na allegro. Tj chciałam 5 elementową, ale nie było wzoru, który chciałam, więc zdecydowałam się na droższą 6 elementową (choć i tak bym nie wykorzystała baldachimu), ale miał być wzór. Zapłaciłam, a facet mi pisze, że nie ma tego wzoru!
girl.jpg

Ja własnie kończę dniówke w pracy....Dzień jak popyrtany:) ale to pisze potem
Byłam w biedronce i kupiłam te ręczniki kąpielowe z promocji 2 szt i paczkę tych pieluch tetrowych, ale powiem Wam, ze te tetry które zamówiłam na allegro po 1,99 są o niebo lepsze...Te z biedronki takie szare, a nie białe:/
Przeżyjemy:)

A ręczniczki tez takie sobie...

mamuska bardzo ładna ta pościel. Może jeszcze będzie, tylko muszą Ci ją zamówić?
wczoraj kupiłam pościel, którą szukałam latami (dosłownie). Jeden komplet dostałam z 5lat temu i teraz chciałam kupić drugą tego samego wzoru. Czekam, ma przyjść z Włocławka
ja chyba wole mieć termometr do kąpieli, przynajmniej na początku :-)

vici w środku jest jedna na zamek kieszonka, ale i tak raczej w takie torby to się "wrzuca" mi tam przegródki nie potrzebne;-)
oregano ja tez wole mieć termometr, później będę łokcia używać, jak dojdę do wprawy:tak:
Mamuska to niech kasę oddają...

oregano, Szyszunia - no właśnie napisałam im maila, czy jest szansa, ze w najbliższym czasie będzie, a jak nie to proszę o zwrot gotówki
oregano a zamawiałaś przez neta? Masz do polecania jakąś str? Bo ja przeleciałam wczoraj prawie całe allegro i jakoś nic nie przypada mi do gustu, a jak już przypadło to nie ma :p
mb noo ręczniczek mam wrażenie, że się szybciutku będzie niszczył, no ale zobaczymy ;)

oregano - dobra gatunkowo ta pościel? Bo szukam porzadnej, dobrej pościeli. Polecasz?

dziewczyny,

znacie jakąś dobrą gatunkowo firmę pościelową dla dorosłych? w sensie pełnowymiarowe pościele :)

reklama
Do góry