reklama
Ag - KrK 89
Fanka BB :)
OOoo własnie maść na brodawki, katarek mam i obcinaczki aa i te waciki jak Wam się jeszcze coś przypomni to piszcie :-)
cosiek
Na początku do ja do przemywania oczek miałam jałowe waciki z apteki, później dopiero przeszłam na te zwykłe o takie:
Do szpitala miałam kupione osobno i spakowane już w torbie: szampon, krem, pastę szczoteczkę itp. bo później różnie bywa i nie ma głowy na takie pakowanie. To samo ręczniki, bielizna, staniki (bo od urodzenia maleństwa stanik 24h na dobę ), ciuchy (szczególnie warto przygotować sobie coś na wyjście, bo chłopu to ciężko idzie), pampersy dla dziecka, ew smoczek, nie wiem czy pisałam o wkładkach laktacyjnych, możesz się zaopatrzyć w herbatkę typu bocianek, cos słodkiego do przegryzienia dla mamy , chusteczki nawilżone
Do szpitala miałam kupione osobno i spakowane już w torbie: szampon, krem, pastę szczoteczkę itp. bo później różnie bywa i nie ma głowy na takie pakowanie. To samo ręczniki, bielizna, staniki (bo od urodzenia maleństwa stanik 24h na dobę ), ciuchy (szczególnie warto przygotować sobie coś na wyjście, bo chłopu to ciężko idzie), pampersy dla dziecka, ew smoczek, nie wiem czy pisałam o wkładkach laktacyjnych, możesz się zaopatrzyć w herbatkę typu bocianek, cos słodkiego do przegryzienia dla mamy , chusteczki nawilżone
michalina_ch jest po 1600 zł. Gratis dają do niego takie rękawiczki na zimę,które się mocuje na rączce od wózka i potem się w nie łapki wkłada. Całkiem fajne są. Niby nie jest to jakaś wielka promocja ale na necie nie znalazłam taniej tego wózka.
Paulettta
Na początku do ja do przemywania oczek miałam jałowe waciki z apteki, później dopiero przeszłam na te zwykłe o takie:
A dlaczego chłopu to ciężko idzie????
Mojemu idzie całkiem całkiem;P Przywoził mi do szpitala w mig wszystko, czego potrzebowałam. A odnośnie ciuchów to ma moją szafę opanowaną do perfekcji, także sekretne zakupy odpadają i nic się przed nie ukryje
Ag - KrK 89
cosiek dzięki już zapisałam do mojej listy, musze do końca tego miesiąca wszystko zakupić;-) żeby w listopadzie nie latać na ostatnią chwilę ze wszystkim
a ja troche zmieniajac temat zrobiłam dziś zamowienie książkowe na 500 zł :/ sama sie przeraziłam, na szczescie to nie tylko dla mnie. Siostra, brat cioteczny, mama.. kupilismy już ksiazeczki dzieciom też na prezenty gwiazdkowe m. in. bardzo fajna serie Świat w obrazkach
a co do zakupów dla dziecka to wczoraj zrobiłam liste i mam niewiele do kupienia.. nożyczki do paznokci, fride, ręcznik 1mx1m z kapturkiem (polecacie jakiś dobry?), przybornik na łóżeczko..
a jeśli któraś szuka pościeli dla dziecka to moja siostra (mama 2 chłopców) polecała mi pościel feretti, bardzo dobra bawełna Szkoda że nie robią pełnowymiarowych dla wiekszych dzieci...
a co do zakupów dla dziecka to wczoraj zrobiłam liste i mam niewiele do kupienia.. nożyczki do paznokci, fride, ręcznik 1mx1m z kapturkiem (polecacie jakiś dobry?), przybornik na łóżeczko..
a jeśli któraś szuka pościeli dla dziecka to moja siostra (mama 2 chłopców) polecała mi pościel feretti, bardzo dobra bawełna Szkoda że nie robią pełnowymiarowych dla wiekszych dzieci...
mb89
Ag Krk wydaje mi się że maści do sutów jakiejś specjalnej nie musisz kupować. Przynajmniej ja nie będę bo podobno bepanthen jest świetny i do pupy i do cyców poranionych:-):-)
niezapominajka1101
Happy
koriander, zarabisty ten spiworek. Moze wiesz czy sa dostepne z cienszego materialu?
Marika, pas podtrzymuje brzuch tym samaym odciazajac kregoslup. Milama taki w pierwszej ciazy i byl w ciaglym uzyciu. Teraz tez juz zaczelam go nosic
vivi, bro zrobil zakupy tylko dla malej
tiluchna, ja uwielbiam takie karuzele.Ta twoja jest sliczna. Moja koleznaka robi takie rzeczy. Mam nadzieje ze a baby shower dostane od niej cos takiego
Ag-Krk, przeciwgoraczkowe na bazie ibuprofenu. Ja mam na razie czopki Nurofen 60mg
cosiek, ta kapusta to chyba na cyce:-)
Marika, pas podtrzymuje brzuch tym samaym odciazajac kregoslup. Milama taki w pierwszej ciazy i byl w ciaglym uzyciu. Teraz tez juz zaczelam go nosic
vivi, bro zrobil zakupy tylko dla malej
tiluchna, ja uwielbiam takie karuzele.Ta twoja jest sliczna. Moja koleznaka robi takie rzeczy. Mam nadzieje ze a baby shower dostane od niej cos takiego
Ag-Krk, przeciwgoraczkowe na bazie ibuprofenu. Ja mam na razie czopki Nurofen 60mg
cosiek, ta kapusta to chyba na cyce:-)
reklama
AnnaJ007
Mam do odsprzedania wózek mutsy 4 rider, zestaw idealny dla dziecka urodzonego zimą:
Mutsy 4 Rider Single Spoke Zestaw 3 w 1 Jak Nowy - WAWA Warszawa • Tablica.pl
Mutsy 4 Rider Single Spoke Zestaw 3 w 1 Jak Nowy - WAWA Warszawa • Tablica.pl
Podziel się: