reklama
MamUśKaaa88
Fanka BB :)
Tiluchna powtórzę się, ale naprawdę super ta karuzela!
Ag Krk ja też w ten sposób będę nadrabiać brak zdolności manualnych
Ag Krk ja też w ten sposób będę nadrabiać brak zdolności manualnych
My w sobotę ganialiśmy trochę po sklepach. I bardzo spodobał nam się ten wózek:
CITY MOVE | TAKO Producent wózków i artykułów dla dzieci – Alive, City Move, Laret, Captiva, Warrior, Jumper, Monodi, Perso, Lungo, Brisk, Lumi Lum, Acoustic, Ballila, Dalga Classic
Akurat jest na niego promocja, wychodzi taniej niż na necie zamawiać. Kolor oczywiście mój ulubiony- fioletowy :-) Tylko gorzej jakby się okazało że nasza dziewczynka jest chłopcem... Dziewczyny słyszałyście coś o tym wózku lub firmie? Macie jakieś uwagi?
CITY MOVE | TAKO Producent wózków i artykułów dla dzieci – Alive, City Move, Laret, Captiva, Warrior, Jumper, Monodi, Perso, Lungo, Brisk, Lumi Lum, Acoustic, Ballila, Dalga Classic
Akurat jest na niego promocja, wychodzi taniej niż na necie zamawiać. Kolor oczywiście mój ulubiony- fioletowy :-) Tylko gorzej jakby się okazało że nasza dziewczynka jest chłopcem... Dziewczyny słyszałyście coś o tym wózku lub firmie? Macie jakieś uwagi?
aaa.. chyba mnie dopadła ogromna chęć na kupowanie.. jak do tej pory nie miałam potrzeby nic kupować ani miec w domu, to teraz tworzę już w głowie listy rzeczy i kombinuje co bym juz mogła kupić... a na co jest za wczesnie... Póki co wymyśliłam najwieksza rzecz która mamy do kupienia, czyli wózek taki co się do roweru przyczepia z tyłu, albo z którym można biegać choć to zdecydowanie za wczesnie na niego jeszcze teraz...
vici
mama Victor´a & Raphael`a
1majka1 na temat tako slyszalam dobre opinie a co do koloru to ja na poczatku w pl upatrzylam sobie wozek adamex pajero spotr i tez chcialam fioletowy a chlopaka mam w brzuchu Niestety musialam zrezygnowac bo priorytetem byl hamulec reczny a tamten nie mial.
lucere ten szal to chyba taka odmiana wicia gniazda Ja mialam wozek (przyczepke) podczepiany do roweru ale nie przerabiany na wozek do biegania, byl super i bylam megazadowolona
lucere ten szal to chyba taka odmiana wicia gniazda Ja mialam wozek (przyczepke) podczepiany do roweru ale nie przerabiany na wozek do biegania, byl super i bylam megazadowolona
vici - wicie gniazda powiadasz.. albo zbliżający się poród co do wózka to właśnie coś takiego chcemy taka przyczepke do roweru...
a jeszcze a propo zakupów to znów składam zamówienie na ksiażki uznałam że czas zająć się... prezentami gwiazdkowymi póki mam siłę i czas. I jest swietna promocja w jednym sklepie (-32% na ksiazki) wiec pozamawiam dla siostrzeńców i bratanków książeczki pewnie (2-4 latki) a dla niemowlaków to jeszcze pomyślę
a jeszcze a propo zakupów to znów składam zamówienie na ksiażki uznałam że czas zająć się... prezentami gwiazdkowymi póki mam siłę i czas. I jest swietna promocja w jednym sklepie (-32% na ksiazki) wiec pozamawiam dla siostrzeńców i bratanków książeczki pewnie (2-4 latki) a dla niemowlaków to jeszcze pomyślę
Baśka_28
Dziewczyny Kochane czy któraś z Was zaglądała do tego sklepu internetowego co tu jak się wchodzi na forum reklamują?
Ja tam wchodziłam i zestawy z pampersami są nawet ok cenowo moim zdaniem a Wy co o tym myślicie?
- Sklep Internetowy Bliżej Ciebie
Ja tam wchodziłam i zestawy z pampersami są nawet ok cenowo moim zdaniem a Wy co o tym myślicie?
- Sklep Internetowy Bliżej Ciebie
mb89
Basia też tu zajrzę bo maż wczoraj wymyślił sobie, że pampersy trzeba będzie jakieś kupić to mu chyba kupię jak będą tanie, sokro tak nalega, ale pierwsze sobie obowiązkowo koszule
Arteofbeauty
Zaangażowana w BB
Ja już stwierdziłam ,że najwyższy czas na pakowanie torby szpitalnej zwłaszcza ze termin z 2.12. po usg jest juz 30.11 i chyba wskazanie do cesarki wiec może i wcześniej.
A zakupiłam ostatnio:
1)Torbe do szpitala w TK MAX
2)Szlafrok taki super miekki i ciepły w TK MAX
3)Gumowe/piankowe klapki w Auchan za całe 4,99
4)3koszulki do szpitala ale są piękne i kobiece ŚLICZNA KOSZULA CIĄŻOWA I KARMIENIE BOBASA L (3573632115) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ale kupiłam je z odbiorem osobistym na ryneczku w Warszawie bo chciałam zmierzyć rozmiar
5)grubaśne ciepłe skarpety
5)kosmetyczka a w niej:mini szampon,mini balsam,tusz do rzes,mleczko do demakijazu i waciki,krem nivea,mini pasta i szczoteczka
a dla dzieciątka:
1)Butelka do karmienia Nuby +wymienne smoki
2)pampersy mala paczka
3)chusteczki mokre mała paczka
4)obcinacz do paznokci
5)szczoteczka z miekkim wlosiem
to tyle bo to zakupki z wczoraj
A zakupiłam ostatnio:
1)Torbe do szpitala w TK MAX
2)Szlafrok taki super miekki i ciepły w TK MAX
3)Gumowe/piankowe klapki w Auchan za całe 4,99
4)3koszulki do szpitala ale są piękne i kobiece ŚLICZNA KOSZULA CIĄŻOWA I KARMIENIE BOBASA L (3573632115) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ale kupiłam je z odbiorem osobistym na ryneczku w Warszawie bo chciałam zmierzyć rozmiar
5)grubaśne ciepłe skarpety
5)kosmetyczka a w niej:mini szampon,mini balsam,tusz do rzes,mleczko do demakijazu i waciki,krem nivea,mini pasta i szczoteczka
a dla dzieciątka:
1)Butelka do karmienia Nuby +wymienne smoki
2)pampersy mala paczka
3)chusteczki mokre mała paczka
4)obcinacz do paznokci
5)szczoteczka z miekkim wlosiem
to tyle bo to zakupki z wczoraj
reklama
Baśka_28
Arteofbeauty ja z terminem 1.12 a z usg 22.11 z tego że cc planowane więc tak być może dwa tyg wcześniej a torby jak nie spakowałam tak nie spakowałam Koszule super
Muszę parę rzeczy dokupić i potem się spakuję piżamki,majtki poporodowe bo inne takie rzeczy mam a dla dzidzi tylko pampersy i chusteczki mokre potrzebne mi bedą.
mb faceci może potrzebują tych pampersów mój też ciągle o tych pampersach nawija
Muszę parę rzeczy dokupić i potem się spakuję piżamki,majtki poporodowe bo inne takie rzeczy mam a dla dzidzi tylko pampersy i chusteczki mokre potrzebne mi bedą.
mb faceci może potrzebują tych pampersów mój też ciągle o tych pampersach nawija
Podziel się: