reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

tiluchna wow pelen szacun,cudenko wyszlo :tak: a z kad mialas ten palak ??od zwyklej karuzeli czy jak?? I literki na brzegu tez ladnie sie prezentuja choc na fotce nie do konca widoczne co z nich jest napisane??

reklama
Vici - palak mam od innej karuzeli :tak: ta jest na poczatek raczej nie do chwytania;-)
jest lekka i jak sie dmuchnie to piorka obracaja listki dookola:tak:
bardziej do ogladania dla niemowlaka

kolko wzielam od starego 'lapacza koszmarow' :-)

tiluchna czyli dobrze widzialam napis,fajowy pomysl jeszcze sie z tym nie spotkalam:tak::tak: Widzialam juz na lozeczku naklejki czy cos ale takie podwieszone to niet.My mamy na drzwiach u Victora jego imie z takich drewnianych i teraz Raphael tez bedzie mial tylko czekam czy on bedzie nim bo to jednak nigdy nic nie wiadomo :-D

jejku nie strasz mnie :szok: masz jakies podstawy nie wierzyc usg?:-D:-D

a te literki kolezanka dla mnie zrobila - one byly zlaczone sznureczkiem to powieszenia na gwozdziki, ale ja wyjelam sznurek i wszylam tasiemke z wazkami zeby wlasnie tak na kolyske zawiazac

A to "te" literki pamietam pisalas o tej zmianie sznurkow na tasiemki :tak:
Nie no niby widzialam klejnoty ale ja tam wychodze z zalozenia,ze 100% przy porodzie wyjdzie.Przy Victorze jakos mialam pewnosc,ze to chlopak i nie bralam nic innego pod uwage.Teraz to sama nie wiem ,moze ta ostroznosc przez strate 4 lata temu a moze mam za duzo na glowie aby sie skupic na tej ciazy...No i nie mialam 3d tylko to zwykle usg i tylko raz widzielismy wiec...

tiluchna to nie pierwsza klasa,,tozz to zawodostwo kochana,,no piekne,,jeju piekne...masz juz dotowe...

ja pierdziele jak patrze ze wy macie przygotowane juz niektore rzeczy,,ech...ja tez musze...

vici aa to ty nie miaals 3d..ja mialam....

ale 9 teraz w srode potwierdzimy znowu,moze sie gadek obrócił...

reklama
tiluchna super karuzela:tak: a literki to już kiedyś zachwalałam :-) ja niestety zdolności takowych nie mam.. ale jak dziecko podrośnie to np.będziemy robić ozdoby z masy solnej, pierniczki itp:-D

Do góry