reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

reklama
vici w szpitalu gdzie rodzilam nie mialam takich gumek na pepek byla taka malenka plastikowa klamerka i to wszystko o owiniete bandarzem wiec calkiem inaczej....
U nas jest podobnie nic nie potrzebuje dla malenstwa wszystko dawaja...dla mnie tez w dzien chodzi sie w dresie czy leginsach pizama na noc ja potzebuje tylko co dla siebie kosmetyki recznik ubranie dzienne a dla malenstwa tylko na wyjscie :tak:
A baby walz to chyba najdrozszy sklep choc ładne rzeczy maja ja kupowałam na poczatku ale stwierdziłam ze na ebay mozna znalez to samo i taniej :happy2:

co do proszlu to ja uzywalam persil sensitiv w zelu i plyn do plukania sensitiv z lenora i teraz tak tez bedzie ale szybko bede chciala przejsc na normalny proszek.....

Ja mam fide i gruszke i jakos gruszka mi lepiej podeszła bo lepiej wyciagała....

Jesli chodzi o bujaczki ja mam cos takiego po małej jest mega...Google-Ergebnis für http://z3.ibutik.pl/ibutik395/96ce014b000a46264c4fe94e

jesli moge polacam wam taka karuzelke Google-Ergebnis für http://www.sosrodzice.pl/media/uploads/2012/10/karuzela.jpg
dla mnie idealna mozna dac ja nad łuzeczko i do fotelika na podróze sprawdzała sie swietnie:)))

laktator ma z tomme tippee reczny....jesli bede potrzebowac elektryczny dostaje tu za darmo na okres karmienia z apteki z tym ze musze miec co miesiac recepte ale to nie problem a i wydatek mniejszy:-)

Dziewczyny booooskie zakupy i widze ze ich coraz wiecej ja musze zrobic jeszcze liste co dokupic procz kosmetyków i wyprawka gotowa choc pewnie zawsze jeszcze cos w raczke wleci:-)

Pieknaszyszunia fajne nosidelko :yes: tez mysle o czyms podobnym ale raczej na wiosne bede szukac
niezapominajka sliczne rzeczy brat kupil i nawet o siostrze pamietal :yes:
koriander fajny spiworek do maxi cosi :tak:
Polcia sprytna ta karuzela i podczepiac wszedzie ja mozna.Co do babywalz to u nas tylko wysylkowo ale w paczce dla ciezarnych dostalam kupon znizkowy a i jakas promocje trafilam jak sie w necie zalogowalam i zaoszczedzilam ponad 50 euro wiec zamowilam pare rzeczy :-)

vici ja tez wtedy zamawialam w baby walz jak dostalam pake z szpitala jak skumulowalam wszystkie kupony to prawie 100€ zaoszzedzilam:-D

ciosek karuzela naprawde fajna i nie droga w porownaniu z innymi bo ok 100zl mnie wyniosla..a przyczepialam ja gdzie sie dalo do gondoli nosidelka luzeczka...dla mnie byla swietna w podrozy do pl:-) :-)

Polcia, ja do Ciebie mam pytanie :-) Mój tata przywiózł mi z de chusteczki Penaten Sensitive. One są u Was chyba dość popularne. Używałaś ich? Jakieś opinie? Nadają się dla noworodka?

agkrk na pewno starczy....

mb no niezly interes:))

niezapominajka ale czadowego masz brata heee

co do chustowania,ja nie mam zamiaru,nie podoba mi sie to i tyle...wole nosidełka,czy lezaczki....

szyszunia super:)

koriander no spiworek cieply,widac,musze ogladnac sie za takim tyz chyba...

polcia no super karuzelka:))..ja to chyba se na prezent dla dziecka zazycze heee

A ja tez dostałam pajacyki,porobie foty to wkleje..

oregano ja na poczatku uzywałam tylko pampersa bo takie pokupiłam ale firma ta jest dla mnie pierwsza klasa...mialam wszystko z penatena dla małej na poczatek krem zel mydełko itp procz chusteczek bo nie znałam opini.Co sie okazało w szpitalu po poridzie dostajesz zestaw dla maluszka na poczatek do pielegnacji i to własnie z penatena i to uzywałam w szpitalu i bylo wszystko w porzadku...nie maja zapachu sa delikatne itp potem jak zuzyłam te moje z pampersa w domu to kupowałam na zmiane i penaten i pampers w zaleznosci jaka promocja i bardzo sobie je chwale...:-D tylko wiesz nie kazde dziecko uczula to samo musisz spróbowac dla mnie sa super....:tak:

reklama
moze pierwsza klasa to nie jest - ale przynajmniej mam satysfakce ze zrobilam sama:zawstydzona/y:

Zobacz załącznik 586327 Zobacz załącznik 586328 IMAG0588a.jpg

Załączniki

• IMAG0588a.jpg
    IMAG0588a.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 72
Ostatnia edycja:
Do góry