reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

reklama
vici w szpitalu gdzie rodzilam nie mialam takich gumek na pepek byla taka malenka plastikowa klamerka i to wszystko o owiniete bandarzem wiec calkiem inaczej....
U nas jest podobnie nic nie potrzebuje dla malenstwa wszystko dawaja...dla mnie tez w dzien chodzi sie w dresie czy leginsach pizama na noc ja potzebuje tylko co dla siebie kosmetyki recznik ubranie dzienne a dla malenstwa tylko na wyjscie :tak:
A baby walz to chyba najdrozszy sklep choc ładne rzeczy maja ja kupowałam na poczatku ale stwierdziłam ze na ebay mozna znalez to samo i taniej :happy2:

co do proszlu to ja uzywalam persil sensitiv w zelu i plyn do plukania sensitiv z lenora i teraz tak tez bedzie ale szybko bede chciala przejsc na normalny proszek.....

Ja mam fide i gruszke i jakos gruszka mi lepiej podeszła bo lepiej wyciagała....

Jesli chodzi o bujaczki ja mam cos takiego po małej jest mega...Google-Ergebnis für http://z3.ibutik.pl/ibutik395/96ce014b000a46264c4fe94e

jesli moge polacam wam taka karuzelke Google-Ergebnis für http://www.sosrodzice.pl/media/uploads/2012/10/karuzela.jpg
dla mnie idealna mozna dac ja nad łuzeczko i do fotelika na podróze sprawdzała sie swietnie:)))

laktator ma z tomme tippee reczny....jesli bede potrzebowac elektryczny dostaje tu za darmo na okres karmienia z apteki z tym ze musze miec co miesiac recepte ale to nie problem a i wydatek mniejszy:-)

Dziewczyny booooskie zakupy i widze ze ich coraz wiecej ja musze zrobic jeszcze liste co dokupic procz kosmetyków i wyprawka gotowa choc pewnie zawsze jeszcze cos w raczke wleci:-)

Pieknaszyszunia fajne nosidelko :yes: tez mysle o czyms podobnym ale raczej na wiosne bede szukac
niezapominajka sliczne rzeczy brat kupil i nawet o siostrze pamietal :yes:
koriander fajny spiworek do maxi cosi :tak:
Polcia sprytna ta karuzela i podczepiac wszedzie ja mozna.Co do babywalz to u nas tylko wysylkowo ale w paczce dla ciezarnych dostalam kupon znizkowy a i jakas promocje trafilam jak sie w necie zalogowalam i zaoszczedzilam ponad 50 euro wiec zamowilam pare rzeczy :-)

vici ja tez wtedy zamawialam w baby walz jak dostalam pake z szpitala jak skumulowalam wszystkie kupony to prawie 100€ zaoszzedzilam:-D

ciosek karuzela naprawde fajna i nie droga w porownaniu z innymi bo ok 100zl mnie wyniosla..a przyczepialam ja gdzie sie dalo do gondoli nosidelka luzeczka...dla mnie byla swietna w podrozy do pl:-) :-)

Polcia, ja do Ciebie mam pytanie :-) Mój tata przywiózł mi z de chusteczki Penaten Sensitive. One są u Was chyba dość popularne. Używałaś ich? Jakieś opinie? Nadają się dla noworodka?

agkrk na pewno starczy....

mb no niezly interes:))

niezapominajka ale czadowego masz brata heee

co do chustowania,ja nie mam zamiaru,nie podoba mi sie to i tyle...wole nosidełka,czy lezaczki....

szyszunia super:)

koriander no spiworek cieply,widac,musze ogladnac sie za takim tyz chyba...

polcia no super karuzelka:))..ja to chyba se na prezent dla dziecka zazycze heee

A ja tez dostałam pajacyki,porobie foty to wkleje..

oregano ja na poczatku uzywałam tylko pampersa bo takie pokupiłam ale firma ta jest dla mnie pierwsza klasa...mialam wszystko z penatena dla małej na poczatek krem zel mydełko itp procz chusteczek bo nie znałam opini.Co sie okazało w szpitalu po poridzie dostajesz zestaw dla maluszka na poczatek do pielegnacji i to własnie z penatena i to uzywałam w szpitalu i bylo wszystko w porzadku...nie maja zapachu sa delikatne itp potem jak zuzyłam te moje z pampersa w domu to kupowałam na zmiane i penaten i pampers w zaleznosci jaka promocja i bardzo sobie je chwale...:-D tylko wiesz nie kazde dziecko uczula to samo musisz spróbowac dla mnie sa super....:tak:

reklama
moze pierwsza klasa to nie jest - ale przynajmniej mam satysfakce ze zrobilam sama:zawstydzona/y:

Zobacz załącznik 586327 Zobacz załącznik 586328 IMAG0588a.jpg

Załączniki

• IMAG0588a.jpg
    IMAG0588a.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 67
Ostatnia edycja:
Do góry