reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

Własnie chodzi mi o pobudzenie laktacji w razie czego mam nadzieję, że będę mieć pokarm. Do pracy przez rok się nie wybieram:-D, a na magisterkę w październiku wiec może ten ręczny wystarczy?? A i w razie nawału pokarmu tez pasuje mieć jakikolwiek laktator;-)mb89 fajny ten laktator a jaka cena??;-)

reklama
Ag=Krk
nowy 80-90 zł, ale jak kupiłam używkę za 30 zł. Jest w stanie idealnym...wiele kobiet ma problem z laktacją i rezygnuje z karmienia piersią, a potem można kupić sobie od takiej pani prawie nowy laktator. Do niego dostałam nowe pojemniczki na pokarm, paczkę wkładek laktacyjnych z canpol i mleczko modyfikowane NAN 1 w gratisie (takim też mam zamiar karmić w razie problemów) bo zostało poprzedniej właścicielce laktatora całe nie otwarte.....Tak wię zrobiłam mega interes za 30 zł:) jestem z siebie dumna:-D

mb89, mogalam ci oddac taki sam, u mnie bezuzyteczny lezy gdzies w pudelku

takie zakupy u nas, pas dla mnie i 3 kompleciki dla malej moj brat kupil

IMG_5753.jpg

IMG_5750.jpg

IMG_5751.jpg

IMG_5752.jpg

Załączniki

• IMG_5753.jpg
    IMG_5753.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 50
  • IMG_5750.jpg
    IMG_5750.jpg
    46,1 KB · Wyświetleń: 52
  • IMG_5751.jpg
    IMG_5751.jpg
    43 KB · Wyświetleń: 50
  • IMG_5752.jpg
    IMG_5752.jpg
    44,7 KB · Wyświetleń: 50
SZalejecie dziewczyny, uwielbiam wchodzić na ten wątek zakupowy, zawsze mnie pozytywnie nastraja :)

NIEZAPOMINAJKA najbardziej mi się podoba ten różowo niebieski bądź czarny dresik, śliczna ta bluza/sweterek :-)

PIĘKNASZYSZUNIA widzę że poszłaś na całego, wizualnie piękne nosidło, nie mam doświadczenia (jeszcze) bo synka chustowałam, ale podoba mi się.

PAULETTA widzę, że pani tez poszalała z tą karuzelą, urocza :)

cosiek ja tez zawsze lubię tu wchodzić ;)
niezapominajka super te zestawy są! ;) W ogóle ciuszki dla dziewczynek są boskie;)
Ja niebawem chyba zacznę polowanie na chustę, bo też chcę chustować swojego Maluszka ;) a Dziewczyny powiedzcie mi bardziej polecacie kupić koc z samej bawełny, czy z domieszką akrylu? Bo chciałam kupić jeden mały bawełniany i drugi duży, jakiś cieplejszy ( a akryl chyba do cieplejszych się zalicza?:D)

reklama
Szyszunia fajne nosidelko, a planujesz nadal chuste zakupic? Ja sie zastanawiam, mielismy nosidelko poprzednio i 2 razy moze skorzystalam. To co kupilas ma fajny rozstaw na bioderka, na to chyba trzeba zwracac uwage :tak:
mb super okazja, swietny zakup :tak:
niezapominajka slodkie ciuszki :-)

Ja wczoraj dokonalam pierwszego różowego zakupu :szok: Spiworek do maxi cosi/wozka Wallaboo, mielismy taki sam dla Lili tylko ze brązowy, rewelacyjny mięciutki i cieplusi :-D

Wallabooimage (9).jpg

Załączniki

• Wallabooimage (9).jpg
    Wallabooimage (9).jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 44
Do góry