reklama
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Dzisiejsze zdobycze ;-)

Uploaded with ImageShack.us

Tycia
Dziękuję
.
Niestety okazuje sie,że prawdopodobnie zostalismy oszukani przez Pana od piaskownicy ,jak i wiele innych osoób. Bodajze 186 zł poszło sie ....hmmm
. Napisałam wczoraj do Allegro,dzis wystawiłam negatywa i od razu pare osob sie do mnie odezwalo ... Głupota dla mnie było ukrycie przez Allegro nazw kupujacych,bo moglabym juz dawno sie z kims skontaktowac ...
. Szkoda mi Kondzia,bo sie nie moze doczekać :-
wściekła/y:

Niestety okazuje sie,że prawdopodobnie zostalismy oszukani przez Pana od piaskownicy ,jak i wiele innych osoób. Bodajze 186 zł poszło sie ....hmmm

Tycia
Co gorsza gościu dalej wystawia te piaskownice
.My dopłacilismy jeszcze za impregnacje 

Piaskownica z ławeczkami160*160 wys.30zł gw36mie (1079226558) - Aukcje internetowe Allegro

Piaskownica z ławeczkami160*160 wys.30zł gw36mie (1079226558) - Aukcje internetowe Allegro
agusia9915
Matka wariatka
Jak widać po komentarzach sprzedał do tej pory w swojej karierze(na tym nicku) 3 rzeczy z czego ma 2 komentarze negatywne odnośnie piaskownicy.......jakoś mam przeczucie ,ze koleś porostu się nie odnalazł jako sprzedawca i nie wie co z czym i gdzie ......
No mam nadzieję, że jednak przyśle, w odpowiedzi na komentarz negatywny napisał, że przez imprezgację przedłuża się dostawa - jak dla mnie to zrozumiałe, trzeba zaimpregnować drewno pewnie ze 2 razy i poczekać aż wyschnie. Powinno to być dokładnie napisane w aukcji, napisał gość, że przy impregnacji wysyłka się wydłuża o 3 dni, a nie, że ma 11 dni roboczych tak jak napisał w odpowiedzi. Mam nadzieję, że sprawa jednak rozwiąże się pomyślnie.
reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
no wg. mnie z opisu aukcji wynika że Tyciu w Twoim przypadku powinnaś ją dostać najpózniej do końca tego tygodnia to oczywiście zależy od tego czy płaciłaś zaraz 15 jak wygrałaś aukcję no i czy skorzystałaś z opcji płącę z allegro jeśli tak było to najpózniej jutro powinna byc u ciebie.jak dla mnie jeszcze nie ma co sie martwić.
Podziel się: