reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Okazało się,ze gosciu wysłał piaskownice tylko jednej osobie,która ma zero komentarzy:baffled:,wiec moze sobie. Napisało do mnie kilka osób i nawet jedna Pani zadzwoniła:baffled:. Gosciu nie przysłał im piaskownicy i zero kontaktu.Pieniadze właciłam na drugi dzien,czyli 16 ,wiec je dostał 17 w czwartek (a nie 18 ). Zero kontaktu przez te 2 tygodnie,nie prawdziwy mail,głuchy telefon.... Załatwił tak kilkadziesiat osób ...Postawiłam mu negatywa sadzac,ze sie w koncu ze mna skontaktuje ...i tak sie stało dzis rano:szok:.W koncu ...:baffled:.Był niemiły,arogancki i na koniec jeszcze sie rozłączył. Zaprzeczył,ze nie mozna sie z nim skontaktowac :szok:(jakos tyle osób probowało:wściekła/y:) i powiedział,ze dla niego aukcja jest zakonczona i nie wysle mi piaskownicy ...:wściekła/y: . Czekam jak ten osioł .... echhh brak słów. Myslałam,ze mu uniewaznie ten komentarz,ale był chamski i nie zamierzam... Gdy nie dostane pieniedzy do jutra (data realizacji zamówienia ) powinnam zgłosic sie na policje ...

reklama
Tycia naallegro jest coś takiego jak spory znajdziesz to na swoim koncie trzeba rozpocząć spór on trafi do tego faceta i do administracji allegro po chyba 2 tyg możesz zakończyć spór zaznaczając że spór nie jest roztrzygnięty wtedy zjmuje się tym już allegro i możesz dostać odszkodowanie od nich po jakimś tam czasie- jednak zazwyczaj wtedy sprzedający jest pod murem i wysyła zaległy towar. ja to kiedyś przechodziłam z okularami 3D.na Policji to marne szanse pewnie bo powiedzą że małą szkodliwośc czyny a za wysokie koszty.

napisz do allegro oni ci fajnie odpiszą jak masz zrobić ten spór i całą resztę.

o rany Tycia, ale ci sie przytrafiło:-( co za facet :wściekła/y: koniecznie cos z tym zrób, albo ten spór albo policja, trudno, nie mozna dac facetowi satysfakcji!

moja szwagierka tez ostatnio tak wtopiła i to nawet dwa razy, ale za drugim razem koles oddał pieniadze w koncu.

kurczę, poszukuje sandalkow dla hubka, tak mu ostatnio noga urosła, ze nie zauwazyłam, ze juz ma nastyk te sandalki niemal, a ma z tym paskiem sprzodu na paluszkach. I nigdzie nie ma nic w rozsadnej cenie, bo nie chce na sandalki wydawać 180zł... rozmiarowek wiekszości brak po prostu:dry:

kurczę, poszukuje sandalkow dla hubka, tak mu ostatnio noga urosła, ze nie zauwazyłam, ze juz ma nastyk te sandalki niemal, a ma z tym paskiem sprzodu na paluszkach. I nigdzie nie ma nic w rozsadnej cenie, bo nie chce na sandalki wydawać 180zł... rozmiarowek wiekszości brak po prostu:dry:
Rosmerta ja kupiłam w CCC i sa całkiem fajne.Skórkowe z paskiem z przodu i bardzo wygodne.:tak:

Rozalka patrzyłam w dwóch sklepach CCC już, same dziewczece są, w tych jest wybór, a chlopiece pojedyncze sztuki, i oczywiscie nie w tym rozmiarze co potrzeba:baffled: musze szukac dalej, no ale dzisiaaj taka pogoda ze sie nie ruszam nigdzie

kusi mnie bardzo to allegro, ale Hubek ma bardzo wąską stopę i wiekszośc bucików za obszerna jest, a sandalki bedzie nosił głównie na bosa stope i boje sie, ze bedą go obcierały jak bedą za luźne. Wolalabym kupic z przymierzaniem, jeszcze poszukam, a jak nie to pewnie zaryzykuję

reklama
Rosmerta ja myślę, że jeżeli sandałki mają jakikolwiek paseczek - regulację to spokojnie możesz kupować na allegro, bo nawet na wąskiej stopie będą się trzymały:tak: Warto też zwrócić uwagę czy są zgrabne czy takie szersze trepiaste:-p
Powodzenia z zakupem:tak:

Victor śmiga w takich jak te:
CLARKS SKÓRZANE dł.wkładki 14cm (1098172725) - Aukcje internetowe Allegro
więc może takie za 60zł:
CLARKS, ŚLICZNE SANDAŁKI, NOWE, R.UK9 F, 17 CM (1114175481) - Aukcje internetowe Allegro
tylko nie wiem czy rozmiar odpowiedni;-)

Do góry