reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Dziękuję :tak:.
Niestety okazuje sie,że prawdopodobnie zostalismy oszukani przez Pana od piaskownicy ,jak i wiele innych osoób. Bodajze 186 zł poszło sie ....hmmm:confused:. Napisałam wczoraj do Allegro,dzis wystawiłam negatywa i od razu pare osob sie do mnie odezwalo ... Głupota dla mnie było ukrycie przez Allegro nazw kupujacych,bo moglabym juz dawno sie z kims skontaktowac ...:confused: . Szkoda mi Kondzia,bo sie nie moze doczekać :-:)wściekła/y:

O kurcze, Tycia :baffled: wściec się można :wściekła/y: podaj nick faceta albo aukcję tej piaskownicy, żebyśmy wiedziały kogo się wystrzegać.
Ale może jeszcze przyśle, tylko długo realizuje :confused:

A ciuszki fajne :tak:

Tycia serio,o kurcze.Masakra z nieuczciwymi sprzedawcami:szok:
Może jeszcze cos da sie z tym zrobic....
no facet niepowazny zupełnie.

Ostatnia edycja:
Jak widać po komentarzach sprzedał do tej pory w swojej karierze(na tym nicku) 3 rzeczy z czego ma 2 komentarze negatywne odnośnie piaskownicy.......jakoś mam przeczucie ,ze koleś porostu się nie odnalazł jako sprzedawca i nie wie co z czym i gdzie ......

No mam nadzieję, że jednak przyśle, w odpowiedzi na komentarz negatywny napisał, że przez imprezgację przedłuża się dostawa - jak dla mnie to zrozumiałe, trzeba zaimpregnować drewno pewnie ze 2 razy i poczekać aż wyschnie. Powinno to być dokładnie napisane w aukcji, napisał gość, że przy impregnacji wysyłka się wydłuża o 3 dni, a nie, że ma 11 dni roboczych tak jak napisał w odpowiedzi. Mam nadzieję, że sprawa jednak rozwiąże się pomyślnie.

reklama
no wg. mnie z opisu aukcji wynika że Tyciu w Twoim przypadku powinnaś ją dostać najpózniej do końca tego tygodnia to oczywiście zależy od tego czy płaciłaś zaraz 15 jak wygrałaś aukcję no i czy skorzystałaś z opcji płącę z allegro jeśli tak było to najpózniej jutro powinna byc u ciebie.jak dla mnie jeszcze nie ma co sie martwić.

Do góry