reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Ja raczej nie będę siadać. Misia lubi sie pobawic w piaskownicy jeszcze,to bedzie mogła sie oprzeć ;-)

Szymek też lubi ale również lubi budować coś ze mną bądź tatą i wtedy ławeczka dla nas-to miałam na myśli.

nie no mi chodziło tylko o moje dzieciaczki, że one najlepiej do środka .... ale piaskownica mi sie podoba jest poprstu bardzo parkyczna(siedzenie i zamykana!!!) no i duza co tez wazne np przy 2 czy 3 dzieci ;-)...nasza jest malusia i się bija kto ma wejść

Piaskownica rzeczywiście super, jakbym miało domek, to na taką właśnie bym się zdecydowała :tak:
Dziś kupiłam Oliwce stój kąpielowy Cherokee, są spore wyprzedaże w Tesco, z 29 zł był przeceniony na 13 zł.

no i plażowiczka na 102 :)
ja widziałam w niedzielew sklepie adidasa wersję disney same buciki są adidaski na rzepy cudne zwłaszcza dla dziewczynek białę w rózowe lub czerwone główki myszki miky nawet pod spodem 3D dzeiwczyna Donalda no boskie kosztują 119zł dla chłopców są granatowo czerwone z białą gumą dookoła.kupiłmabym małemu ale brak rozmiaru

no ale w zamian dostał: Basen dmuchany dla Rodziny! 262x175x56 INTEX 56483 (1083004656) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

i WĘDKA + RYBKI do basenu wanny , wędkarz 18m+ (1063377929) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy dla wędki bo rybek z tanich zestawów mamy masę.

reklama
Oliwka jaki ma ładny, dziewczęcy strój kąpielowy:rolleyes2: Ślicznie w nim wygląda:tak:

Karola, Tyciu ale wypaśne baseny macie;-) Tylko pozazdrościć pogody na takie przyjemności:tak::-)

Do góry