reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

A ja się zastanawiam nad takim dresem, bo bardzo mi się podoba ta bluza:
***NIKE***SUPER DRES DLA CHLOPCA NA 4-LATKA. (1066706935) - Aukcje internetowe Allegro ;-)
Bardzo ładny,ale drogi strasznie.
też to kiedyś obserwowałam ale Szymek średnio lubi bluzki z kapturem wkłądane więc odpadło i zdecydowałąm sie na stójki zapinane.
no i ciekawe jak pod szyjką aby kaptur nie ciągnął mocno do tył€ by gardziołko aż po piersiawki nie było gołe albo całę karczycho na wierzchu a z przody ciśnie dlatego ja jakoś średnio podchodzę do tak wkładanej bluzy.nawet nie widać czy zapinana na guziczki czy wycięcie w serek zasłonięte wszystko kapturem.

sorry ale ja zwracam na to uwagę dlatego napisałam może dośle ci więcej zdjęć dla pewności.
a ja wolę dla kuby bluzy wkładane przez głowe,bo rozpinane to sie zamek zsuwa,Kuba sie bawi,rozpina,zapina i chodzi taki pół goły.

reklama
a ja wolę dla kuby bluzy wkładane przez głowe,bo rozpinane to sie zamek zsuwa,Kuba sie bawi,rozpina,zapina i chodzi taki pół goły.
Ja też jestem zwolenniczką bluz wkładanych przez głowę:tak: Victor też się potrafi rozpinać i chodzić na pół goły, poza tym nie lubi suwaków pod szyją, strasznie się denerwuje, więc wszelkiego rodzaju stójki odpadają;-)
Dres faktycznie drogawy, ale u nas znaleźć fajny dres, niekoniecznie firmowy, to też sztuka, a już tym bardziej porządny i tańszy niż 20-30eur:sorry2:
Przemyśle ten zakup jeszcze i postaram się poszukać czegoś na miejscu, choć na razie nie widziałam nic fajnego:dry:

Rosmerta extra pościele wybrałaś:tak::tak: Hubcio pewnie będzie zachwycony Twoimi wyborami:-)

Ewcia,fajny dresik. Tak sobie myslę,że Kondzio nie ma żadnego;-):shocked2:.
Justynka,piekne pościele. Juz nie moge doczekać się az Kondzio bedzie miał dorosłe łóżko:sorry2:.

Zakupiliśmy nową piaskownicę ,bo ta po dzieciakach już się nie nadawała.Wybralismy taka na 160 cm :tak:,będzie miała kolor mahoniowy:tak:.

1079407055

no widzę że też maniak jak Szymek choć teraz jakoś odstawił tą bajkę na rzecz Dinozaurów to numer 1 ale samochodzików z bajki mamy chyba z 30

Wolfia, dres ktory wybralas prezentuje sie bardzo ladnie. I wyglada na bardzo solidny.:-)
Tycia, sliczna pisakownica.:tak: Taka przestrzenna.
Rosmerta, wspaniale posciele. Z Bobem Budowniczym to i Milenie by sie spodobalo. :tak:

Wolfia dres śliczny kolorystycznie najbardziej
Tycia piaskownica fajna i duża...choć ostatnio stwierdziłam ze w piaskownicy moje łośki w ogóle nie używają ławek czy desek do siedzenia najlepiej władować się do środka
rosmerta bardzo ładna i żywa pościel ciekawa jestem jak po praniu będzie bo szukam czegoś trwałego ;-)
rozalka pościele tez bardzo ładne ..mi tez pomarańcz się bardzo podoba

reklama
Do góry