reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

moja umie bo kilka razy zassala ladnie, ale jest leniem i denerwuje sie bo chce pic zemoczka. ale ja jestem uparta i kazdego dnia probujemy :tak:

reklama
To ja się też pochwale co ostatnio kupiłam :-D

kurteczkę dopiero od 9 miesiąca ale akurat zacznie się robić chłodno za 2zł nową na allegro i przesyłka była 8 zł więc wyniosła mnie 10 zł :cool2:

p1120037je0.jpg

dresik za 9zł w sklepie właściwie jeszcze z miesiąc i będzie dobry ;-)
p1120041ki2.jpg

sukienki dwie razem 20zł allegro ;-) akurat na lato będą dobre :cool2:
p1120039hl0.jpg

Kasiad a masz tez mate edukacyjna?? bo ja nie wiem w co lepiej zainwestowac w mate czy stolik. moj maluszek dopiero zaczyna wykazywac jakies zainteresowanie nie wiem czy to pozno no ale zaczyna.

wiec czas cos kupic narazie odkryl oczy pluszowej kaczki i sie do niej smieje jak wariat:laugh2:

tylko co kupic mate czy stolik??:confused: :confused:

ja z maty jestem bardzo zadowolona, stojaka nie mam wiec nie moge doradzic.

dzisiaj kurier przywiozl lozeczko turystyczne. jest rewelacyjne!! super stabilne i rozklada sie w 5 sec :tak: i Makrel juz w nim spi :tak:

Milutek na macie średnio lubi leżeć, nei dosięga rączkami do zabawek i szybko się denerwuje, ale za to lubi bardzo pałąk z zabawkami z leżaczka-bujaczka i często kłade ja na łóżku a pałąk stawiam nad nią, albo z boku i tym potrafi się dość długo zabawiać. Czekam teraz na stojaczek gimnastyczny, myślę że to jej bardziej podejdzie :happy:

Joasiek, to dziwne ze Milenka nie dosiega:nerd: Martyna ma zabawki idealnie w zasiegu reki, a przeciez na pewno nie ma dluzszych raczek. sprobuj podwiesic te zabaweczki na tasiemkach :tak:

Makrela tak ciagnie te zabawki z maty i kreci nimi ze czasem jej sie zdarzy odpiac je od palaka:-D

Joasiek, ja jak Oliwka nie sięgała do zabawek w leżaczku dowiązałam sznureczki i je przedłużyłam w ten sposób.

Miśka5, nie było innych kolorków. Rozmiar kupiłam 74 cm. Tak żeby na chłodne lato lub początek jesieni była.
Gosia, ta kurteczke za 2 zł??:szok: No to super interes zrobiłaś:-)

Własnie też się zastanawiam nad niekapkiem dla Tośki jak juz zacznie pic soczki. Żeby się nauczyła, że soczki nie z butelki tylko z takiego kubeczka.
A jakie niekapki są najlepsze?? Ile kasiad płaciłas za ten z Aventu??

U mnie mata tez się tak średnio narazie sprawdza. Tosia tylko leży i patrzy i szybko się denerwuje. Leżaczek bardziej się sprawdza. Natomiast takiego stojaka gimnastycznego jeszcze nie mam. Chyba Tosia go dostanie od dziadka więc dlatego nie kupuje sama

reklama
Do góry