reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
irtasia27: fajowe to wdzianko :tak: Wogóle zauważyłam, że bardzo fajnie swoją malutką ubierasz, a ten strój Supermanki w Galerii to już jest po prostu mistrzostwo świata :happy: :-D
Ja nakupowałam ostatnio tylko same pajacyki bo stwierdziłam, że są najpraktyczniejsze. Zresztą nie wiem czemu, ale Milutek nie przepada za ciuszkami w rodzaju sukieneczka, spodenki + bluzeczka i płacze jak ją w takie ubieram... może ją za bardzo uwierają? Nie wiem, ale jeśli tylko nie mamy gości i nie wychodzimy z wizytą to ubieram ją cały czas w pajacyki, ewentualnie body + śpioszki.

Joasiek ja tez ubieram mala w spioszki lub pajacyki w domu ,tylko jak gdzies ide to inacze, a te ciuszki to przewaznie uzywane albo z Ebay za bezcen kupuje albo na trödelmarkcie to jest taki pchli targ i tam sobie sama wyszukuje ciuszkow :tak: a i potargowac sie idzie co lubie bardzo :-D.A jak mi dzieci wyrastaja a ciuszki nadaja sie do sprzedania daje je na ebay i czesto mam i czesto mam 100 lub 200% zysku :tak: , a pozniej kupuje nowe i tak w kolko:tak:

Płaszczyk super Irtasia!!
Ja teraz kupiłam ładna kurteczkę z przeceny(50%) w 5-10-15 za 25 zł. Taka wiatróweczka na chłodne lato:-) Powinnam to w "Promocjach" napisać;-)

To ja później też zdjęcia powklejam, bo u nas otworzyli nowy ciuch- same firmówki i ostatnio kupiłam Stasiowi krótkie ogrodniczki z Disney, czapkę Gap, body Marks& Spencer, krótkie jeansy Gap i takie wygodne krótkie spodnie 5-10-15 i za wszystko dałam 17 zł:-)

A ch tak piszecie o tych ciuszkach i lupkach ze az checie dostalam na wyprawe po nich:-D tylko ze trzeba poczekac do jutra na wyplate:-p jak cos ladnego znajde to tez wkleje i pokaze ok?;-)

chyba sie wybiore do 5-10-15 :tak:

a co do uzywanych ciuszkow to ja nie musze kupowac, bo moja kolezanka ma ciucholand z rzeczami angielskimi wiec sporo do niej dostaje, i nie pozwala mi placic, tez nexta, adamsa, morris mouse, little boundle itp:tak:

ja soatanio pokupowalm malej miekkie gzechotki, zeby ja glowka nie boalala. miseczki do tartyc jabluszk, kubeczki niekapki i duzo jedzonka w sloiczkch :tak:

reklama
Do góry