reklama
Tycia, Konradek już niedługo będzie umiał sie dłużej czymś zająć, to będziesz mogła odsapnąć. Ja jeszcze dodatkowo wypycham z córką lub mężem Oliwkę na dłuuugi spacer, to wtedy też mam czas dla siebie (przy czym czas dla siebie to pojęcie bardzo względne, bo i owszem, mogę coś naskrobać na BB, albo zająć się jakąś ciekawą lekturą ale też muszę w tym czasie obiad ugotować, czy ogarnąć mieszkanie, no ale nie jest źle, bo do takich obowiązków też mam pomocników w domu).
Córka wyciągnęła mnie dziś do Lumpiku (starsza oczywiście). Dziś mieli promocję wszystko za 1 zł i 3 zł. No i kupiłam 8 fajnych ciuchów Oliwce za 24 zł łącznie wszystko firmówy (Adams, Early days, St. Bernard). Wyglądają jak nówki, a w sklepie pewnie poszłoby na nie ze 2 stówki albo i więcej.
Irtasia, kupiłam spodnie, bluzę dresową, jeansową princeskę i bluzeczki. Wrzuciłam do pralki, ale jak wyschną to powklejam zdjęcia. Irtasia, też wklej zdjęcia
A z suwaczkami nie mam pojęcia co się stało Nawet nie zauważyłam.
A z suwaczkami nie mam pojęcia co się stało Nawet nie zauważyłam.
No, zawsze twierdziłam, że w Lumpexach można super rzeczy wyszukac za małe pieniążki. Ja gdybym chciała wklejać to co tosia ma z tego typu sklepów, to musiałabym prawie wszystko wkleić:-)
A Wy dziewczyny- Irtasia i kasiad pochwalcie sie
Ja ostatnio zrobiłam u Tosi selekcję w skarpetkach- to kupuje nowe:-) Prawie wszystkie były za małe. Kupiłam jej nowy zapas w C&A- cena super, bo 6 sztuk za 14,99- dwa odcienie rózu i niebieski w kwiatki po dwie sztuki w kolorze. super!!
A Wy dziewczyny- Irtasia i kasiad pochwalcie sie
Ja ostatnio zrobiłam u Tosi selekcję w skarpetkach- to kupuje nowe:-) Prawie wszystkie były za małe. Kupiłam jej nowy zapas w C&A- cena super, bo 6 sztuk za 14,99- dwa odcienie rózu i niebieski w kwiatki po dwie sztuki w kolorze. super!!
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Dzisiaj bede prubowac wklejac zdjecia ja lubie ciuszki firm :Mexx,Kanz,Esprit,H&M,C&A,i z kubusia puchatka ,i niekupuje nowych tylko uzywane bo za jedna bluzke z mexa musialabym dac z 15-20 euro a za to mam pelna reklamowke uzywanych
reklama
Podziel się: