reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Tycia, Konradek już niedługo będzie umiał sie dłużej czymś zająć, to będziesz mogła odsapnąć. Ja jeszcze dodatkowo wypycham z córką lub mężem Oliwkę na dłuuugi spacer, to wtedy też mam czas dla siebie (przy czym czas dla siebie to pojęcie bardzo względne, bo i owszem, mogę coś naskrobać na BB, albo zająć się jakąś ciekawą lekturą ale też muszę w tym czasie obiad ugotować, czy ogarnąć mieszkanie, no ale nie jest źle, bo do takich obowiązków też mam pomocników w domu).

Córka wyciągnęła mnie dziś do Lumpiku (starsza oczywiście). Dziś mieli promocję wszystko za 1 zł i 3 zł. No i kupiłam 8 fajnych ciuchów Oliwce za 24 zł łącznie :szok: :-D wszystko firmówy (Adams, Early days, St. Bernard). Wyglądają jak nówki, a w sklepie pewnie poszłoby na nie ze 2 stówki albo i więcej.

kasiad a jakie ciuszki kupilas jakies sukienusie? czy jakies inne cudenka jak masz ochote tp pokaz:tak:

Ja tez malej ostatnio nakupywalam i tez normalnie jak nowki:tak:
Kasiad niewiesz czasem co z naszymi sowaczkami sie stalo:confused: ?

Irtasia, kupiłam spodnie, bluzę dresową, jeansową princeskę i bluzeczki. Wrzuciłam do pralki, ale jak wyschną to powklejam zdjęcia. Irtasia, też wklej zdjęcia :tak:
A z suwaczkami nie mam pojęcia co się stało :confused: Nawet nie zauważyłam.

No, zawsze twierdziłam, że w Lumpexach można super rzeczy wyszukac za małe pieniążki. Ja gdybym chciała wklejać to co tosia ma z tego typu sklepów, to musiałabym prawie wszystko wkleić:-)
A Wy dziewczyny- Irtasia i kasiad pochwalcie sie:tak:
Ja ostatnio zrobiłam u Tosi selekcję w skarpetkach- to kupuje nowe:-) Prawie wszystkie były za małe. Kupiłam jej nowy zapas w C&A- cena super, bo 6 sztuk za 14,99- dwa odcienie rózu i niebieski w kwiatki po dwie sztuki w kolorze. super!!

Dzisiaj bede prubowac wklejac zdjecia ja lubie ciuszki firm :Mexx,Kanz,Esprit,H&M,C&A,i z kubusia puchatka:tak: ,i niekupuje nowych tylko uzywane bo za jedna bluzke z mexa musialabym dac z 15-20 euro a za to mam pelna reklamowke uzywanych:tak:

reklama
Irtasia-świetne to wdzianko :tak: !Slicznie bedzie w nim wyglądac Twoja córeczka:-)

Do góry