reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

jek któras kupi lub znajdzie linka do plastrów na komary to ja poprosze o niego bo nic nie moge znalezc

reklama
agusia9915 wbijna googlach "plastry na komary" i masz tam pelno opcji gdzie to mozesz kupic:tak:

Dziewczyny, doradźcie mi, czy taka papuga spodoba się 5-letniej dziewczynce? Czy to się w ogóle nadaje na prezent :confused:

Moim zdaniem fajny pomysł z tym powtarzaniem słówek- może to być dla niej dobra zabawa, ale sama papuga jakaś taka strasznie sztuczna... Nie w moim stylu... Ale nie wiem co ta 5cioletnia dziewczynka lubi...

Bo np. 6cioletnia córka koleżanki, to była na etapie powtarzania prac domowych- niezwykle się ucieszyła jak dostała zabawkową na baterie pralkę, żelazko, odkurzacz itp. Wiem, że te rzeczy nie są zbyt drogie, ale to naprawdę zależy od upodobań dziecka

Mi samej bardzo się podoba:-):-Dsuper prezent napewno jej się spodoba:happy::happy:

reklama
Ale muszę Wam powiedzieć, że ten stojak Chicco to trafiony zakup, Oliwka bawi się nim codziennie, potrafi się zając godzinę albo i dłużej, więc mam czas dla siebie. Włącza stale muzyczkę, śmieje się i gada do mrugających kolorowych światełek.

Do góry