tylko strasznie mi zal ze nie kupilismy karuzeli z Fisher Price, niektore z Was pisza ze ja maja i jest naprawde super Karuzele kupila tesciowa w prezencie <taka najzwyklejsza ze standardowa melodyjka> ladna, ale to nie to...i tak nie za bardzo wypadalo kupic inna bo by sie pewnie obrazila buuu...jakos to przezyje...mam nadzieje;-)
reklama
Joasiek, ta aukcję juz obserwowałam. Ktoś dał 50 zł, ale nadal cena minimalna nie została osiągnięta. Będę obserwować i zobaczę. Wolałabym ten za 60zł, bo nawet ładnie na zdjęciu wygląda- zdjęcie zrobione jest z bliska.
Też podobnie do Was licytuję- w ostatnim momencie. Ale o tym, żeby takie groszowe końcówki dawać nie pomyślałam.
Też podobnie do Was licytuję- w ostatnim momencie. Ale o tym, żeby takie groszowe końcówki dawać nie pomyślałam.
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Ja tez tak licytuje i mysle,ze sporo osob,ktore sa dlugo na Allegro.
Jeszcze mi sie nie zdarzylo stracic pieniedzy na Allegro.
Ostatnio jednak pani zamiast pary butow w rozmiarze 35 przyslala mi dwa buty prawe i to jeden rozmiar 35,a drugi 33.Ma mi oddac za przesylke,zobaczymy.
Kupilam okazyjnie buty Bartek po 60 zl,w sklepie musialabym zaplacic drugie tyle.
Jeszcze mi sie nie zdarzylo stracic pieniedzy na Allegro.
Ostatnio jednak pani zamiast pary butow w rozmiarze 35 przyslala mi dwa buty prawe i to jeden rozmiar 35,a drugi 33.Ma mi oddac za przesylke,zobaczymy.
Kupilam okazyjnie buty Bartek po 60 zl,w sklepie musialabym zaplacic drugie tyle.
agusia9915
Matka wariatka
ostatnio własnie dwie grudniówki licytowały ta sama rzecz i jednej drugiej było szkoda przebijac bo''głupio'' no i zadna tej aukcji nie wygrała
Dziewczyny pomozcie mi prosze z tymi matami <nie sa takie ladne jak te wasze , ale tez nie ta kasa;-) > mi sie osobiscie podoba ta rozowa z tym kroliczkiem, ale nie wiem czy wybrac ladna czy zeby miala wiecej zabawek (W-wa) Nowa MATA EDUKACYJNA - NAJNOWSZE WZORY !!! (188347392) - Aukcje internetowe Allegro
Dzieki martula, tez na nie patrzylam podoba mi sie ta z kroliczkiem, ale chyba bede sklonna bardziej kupic tego kwiatka rozowego ma chyba wiecej troszke zabaweczek i jakos tak duzo sie tam dzieje ale w sumie to jeszcze nie wiem.....ciezki wybor...na szczescie mam ograniczenie w kasie bo inaczej nie wiedzialabym juz wogole co kupic tyle tego tam jest ze szok
reklama
Nuśka, tak naprawde niewazne jaka mate kupisz. Do najzwyklejszejmaty mozesz dokupic kilka zawbawek z tiny love (lub chociaz jedna grajaca) i bedziesz miec to samo jakbys kupila tiny love a te zabaweczki mozna kupic na allegro za ok 15 zl za sztuke
Podziel się: