reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Lil kate, łóżeczko super, i cena bardzo przystępna.

Agusia, pałąk też fajny. A powiedz mi jak się sprawuje Muzyczny Ocean? Sara bawi się nim ładnie :confused: Ja się nie mogę doczekac swojego Chicco, mam nadzieję, że Oliwka będzie się nim intersowała.

Zastanawiam się czy powinnam się zaopatrzec w jakiś spiwór wiosenny czy coś takiego. Bo w czym wozic Oliwkę w spacerówce? Może przykrywac ją samym kocykiem :confused: Ale mam taki cieniutki, a czasem jest jeszcze zimno. W gondoli była osłonięta przed wiaterem, a moja spacerówka nie ma okrycia na zewnątrz. Chyba, że przełożę śpiworek cienki z gondoli, ale on nie ma wycięć na szelki.

Sara bawi sie łAdnie i nawet powiem ze długo jej sie on nie nudzi
zdaze nawet wejsc na BB i poczytac :-D troche
sama go włącza i macha raczkami ..ale powiem Ci ze Twój jest LEPSZY ....ona macha równiez nogami i mogłaby sobie cos włączyc dodatkowo...
Kasiad wiem ze na allegro mozna kupic spiworki które maja wyjscie na
szelki

ŚPIWOREK (ŚPIWÓR) do wózka - PROMOCJA !!! (190820337) - Aukcje internetowe Allegro

moja kolezanka ma taki
jest fajny ,on nawet stosowała go do fotelika samochodowego teraz zima bo maluszek jest z GRUDNIóWEK 2006

Agusia, zobaczymy jak się będą sprawowały te piszczałki na nóżki. Oliwka tak napitala nogami, że mój mąż twierdzi, że zamiast uruchamiać sobie dźwięki, to bedzie odpychała zabawkę :-D

A co do śpiworków, to przypomniało mi się, że w sumie mam taki schowany w szafie z wycięciami na szelki, tylko ocieplony jest pod polarem owatą, kupiłam go na zimę. Nie wiem, czy nie będzie za ciepły. Chociaż dziś było tak chłodno, że myślę, że by się w nim nie zgrzała wcale.

Kasiad moim zdaniem jak masz w domu spiworek to moze ci sluzyc juz teraz a w razie cieplejszych dni rozpiac teraz idzie lato i niewidze sensu kupywania To jest moje zdanie:tak:

Dzisiejsza noc była bardzo zimna obudziłam sie w nocy w sumie to juz nad ranem o 4.oo to Zosia miała takie zimne rączki ze szok :szok: mam nadzieje ze nie zmarzła
A faktycznie spiworek nie bedzie za ciepły dzidzius mioze przeciez sam spac w majtusiach i skarpeteczkach to nie bedzie jej za gorąco, mam tez taki spiorek ale nie jest gruby.

ja akurat mam w komplecie do spacerowki spiworek ale nie wiem jak sie bedzie sprawdzal:nerd:

ale na twoim miejscu Kasia tez bym nie kupowala :tak:

reklama
Do góry