reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Lilkate- ładne to krzesełko. Mnie bardziej podobaja sie plastikowe. Można chyba łatwiej utrzymac w czystości.
Co do nosidełka to pozyczyli nam znajomi nosidełko Graco ale oddaliśmy, bo jak zobaczyłam jak to sie zakłada to stwierdziłam, że nie będzie mi się chciało:-) Poza tym nie mam potrzeby używania nosidełka- doszłam do takiego wniosku po przeanalizowaniu tematu:tak: :-D No i najwazniejsze, że fizjoterapeuci raczej tego nie polecają. Ale wiadomo, że kilka wyjśc do sklepu z dzieckiem w nosidełku nie zaszkodzi. JA chodze z wózkiem do Biedrony:-)

reklama
Zamówiłam taki stojak z zabawkami dla Oliwki:

CHICCO INTERAKTYWNY ZESTAW GIMNASTYCZNY-Wys12H @E@ (188854566) - Aukcje internetowe Allegro

szukałam w sklepach, ale go nie znalazłam, więc muszę czekac dłużej, bo pewnie przez długi majowy weekend nie rozwożą paczek. Zresztą jak porównałam ceny z Allegro i ze sklepu innego stojaka, nad którym się też zastanawialiśmy, to aż mi szczęka opadła takie są różnice cenowe (100 zł taniej na Allegro). Zależało mi na stojaku, który ma dużo migających światełek, bo Oliwka je uwielbia. No i może wreszcie polubi leżenie na brzuszku :confused: chociaż wątpię :-D

fajny ten stojak Kasiad i cena przystepna:tak:
a ceny sa naprawda rózne jak kupowałm karuzela to w sklepie(AKPOL) były po 208 zł do 198zł (SMYK) a na allegro 125 z wiec jest roznica

Stojak faktycznie świetny :tak: Kupiłabym małej taki, ale wszyscy wkoło chyba pukaliby się w czoło, bo uważają, że Milenka i tak już ma za dużo zabawek i za dużo na nią wydaję :dry:

U mnie pukają się też w czoło, że tyle rzeczy kupujemy Oliwce, chociaż pewnie chodzi bardziej o ciuchy. Już kiedyś pisałam, że dostałam od mamy matę, ale tylko z pałąkiem i wiszącymi zabawkami, na które może sobie narazie tylko popatrzeć, bo za wysoko wiszą. Żadnego lusterka, dźwięków itp. Dlatego marzyło mi się coś takiego, czym się teraz pobawi i co jednocześnie będzie rozwijało nowe umiejętności. Zastanawialiśmy się nad różnymi stojakami, m.in takim, jaki ma Agusia, ale Tomek wypatrzył na Allegro ten Chicco i zdecydowaliśmy się z powodu kilku lampek i możliwości uruchamiania zabawki nóżkami i rączkami leżąc na brzuszku. Teraz czekam z niecierpliwością na paczkę, ale pewnie przyjdzie dopiero po długim weekendzie.

super ten stojaczek!! :tak: Makrela ma juz za duzozabawek niestety i zdrowy rozsadek podpowiada mizeby dac sobie spokoj z nastepnymi zakupami. Ostatnio kupilam palak z zabawkami o ftelika, wozka, i do lozeczka turystycznego. Kupilam go w smyki za 39 zl czyli o 100 taniej niz tiny love. ten moj jest firmy SAmiki, ma troche gorsze zabawki, ale mozna do niego wpinac te z maty tiny love. :tak: i chyba lepiej nawet kupic tanszy palak i ewentualnie dokupic jakies nowe zabawki do maty :tak:

reklama
takie lozeczko turystyczne kupilam Makrelce:tak:

zabawki mi niepotrzebne bo mam wlasny palak, bez kolek chyba tez sobie poradze, przewijak to i tak przy ruchliwosci martyny chyba na wiele by sie nie zdal a najwazniejsze ze ma przezroczyste boki:tak:

do tego kupie porzadny materac i moskitiere i bedzie chyba ok. jak nie to mam 10 dni na zwrot:eek:

Do góry