reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
A czy któraś z Was zakupiła juz może krzesełko do karmienia??JA juz zaczynam sie rozglądać, bo chce mi zrobic prezent mój wujek i kazał wybrać...

Póki co podoba mi sięTAKIE

Bardzo ładne.Ja zaczne myslec jak Kondzio skonczy 6 miesiecy i zaczniemy podawac inne pokarmy niz mlesio:tak:.

bardzo ladne tez mialam kiedys podobne tylko z jednym felerem ten blacik byl za wysoki chociaz byl ustawiony juz na najnizszym:baffled:

A ja mam już krzesełko drewniane od znajomej,kupię tylko śliczne nowe siedzisko do niego i będzie ok.:-) :-) :-) .

Właśnie, właśnie... ja co prawda krzesełko będę kupowała dopiero jak mała już zacznie siadać, ale podobają mi się drewniane krzesełka. Czy orientujecie się jakie są lepsze? Plastikowe, czy drewniane :confused:

Agusia, nasi synowie mają tego samego dnia urodziny. Mój jutro kończy 17.

A co do krzesełka to nie mam doświadczeń, ale podobają mi się plastikowe, za to drewniane są na dłużej zwłaszcza te ze stoliczkiem odrazu. Jedynie słyszałam, że przy zakupie należy zwrócic uwagę czy krzesełko jest stabilne.

Czy któraś z Was miała lub widziała któryś z tych stojaków? Intersesują mnie opinie i czy światełka migają jak dotknie dziecko tych wiszących zabawek czy tylko figury geometryczne w przypadku pierwszego i klawisze w przypadku drugiego stojaczka?

LITTLE TIKES OGRÓDEK ZABAW-MATA 5W1 Wys.0zł W-wa (186219146) - Aukcje internetowe Allegro

FISHER PRICE PIANINO BUJAK I GRZECHOTKI 3W1 TANIO (187967129) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry