reklama
agusia9915
Matka wariatka
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Z lezaczka jestem bardzo zadowolona.To jest ten kick&play.Moge ustawc ,ze melodyjki leca non stop lub,ze gdy maly kopie(w kolorowy material pod stopami) to zalacza sie melodia lub smieszne dzwieki.Do tego mrygaja swiatelka.Mozna tez wlaczyc wibracje.mysalam,ze nie bede z nich korzystac,ale ejdnak nieraz je wlączam.Mały chyba mysli,ze jest na rączkach ,bo sie uspokaja .Jestem bardzo zadowolona.jedyny minus,to to,ze jest do 9 kg,ale na pol roku na pewno starczy,a moze i na wiecej.A wtedy to juz go beda interesowac juz i inne zabawki
Tycia, pytam, bo tez go mam:-) Ja jestem baaardzo zadowolona!!Też się trochę martwiłam, że to tylko do 9 kg, ale z drugiej strony jest na nim napisane, że nie powinno korzystać z niego dziecko, które juz siedzi. Więc może akurat do tego momentu wytrwamy
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Aha ,czyli opis byl zbedny .Wybralam ten,bo wydawalo mi sie,ze moze na dluzej zainteresowac dziecko i mysle,ze spelni swoja role,skoro prawie 2-miesieczny konradek juz potrafi sie w nim zajac.Co te dzieci widza w tych wibracjach?
reklama
a ja nie mogę znaleźć ubranka dla Pysi na chrzest :-/
jak coś mi się spodoba to albo za duże albo za małe albo kosztuje 200zł, no przecież nie dam tyle za sukieneczkę na jeden raz...
ech w dodatku nie wiem jaka będzie pogoda...
a chrzciny zbliżają się wielkimi krokami - 5 maja
jak coś mi się spodoba to albo za duże albo za małe albo kosztuje 200zł, no przecież nie dam tyle za sukieneczkę na jeden raz...
ech w dodatku nie wiem jaka będzie pogoda...
a chrzciny zbliżają się wielkimi krokami - 5 maja
Podziel się: