reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

My planujemy chrzciny na czerwiec, ale jeszcze nie mamy konkretnej daty, bo ma nam dawać chrzest znajomy ksiądz i mamy sie do niego dostosować:-) Co do ubranka, to mi sie podobają takie mało wymyslne stroje-bez rzadnych falban, tiulów itp. Widziałam u siebie w pracy- w H&m- ładna sukieneczkę- taka biała w sielskim stylu:-) , ale nie wiem jaki rozmiar kupic, więc się jeszcze wstrzymam. I pewnie tak jak Ty Wiśnia będę na ostatnia chwilę szukać i nie znajdę tego co chcę:-) U mnie to normalne...

reklama
Dziewczyny, nie wiem czy wy tez macie taki problem... Martyna dostaje od wszystkich pelno ciuchow. I to w duzo za duzych rozmiarach bo poszla fama ze jest ogromna i szybko rosnie :baffled: ja nie mam gdzie tego magazynowac, a sa to ciuszki nawet na 2 lata:szok:

Nie to zeby nie byly ladne, bo sa, ale w pokoiku malej stoi 5 duzych reklamowek i nie bardzo to wyglada:baffled: Myslicie ze wypada sprzedac to na allegro:confused: A kaske odlozylabym na specjalne konto z ktorego potem kupie jej ubranka.

lil kate a nie masz szafy dla MArtynki? Bo ja na Twoim miejscu bym sie w duza szafe zaopatrzyla i tam te ciuszki zmagazynowala.....;-)

Ja tez dla Jenni mam pelno reklamowek za duzych ciuchow i je zostawiam a sprzedaje tylko te za male:tak: , praktycznie wszystkie 56 juz sprzedane na ebay:tak: a za to mam kasiorke zeby jej kupic nowe

Mam to samo lilkate. Tez mam w szafie kilka reklamówek, w których są ciuchy duzo za duże. Te brzydsze chciałam tez opchnac na Allegro, ale w końcu stwierdziłam, że to tak głupio trochę. Narazie schowałam, a potem zobaczymy:-)
A co do tych już za małych to zawsze tez mówiłam, że będę je sprzedawać na Allegro, ale teraz mi ich szkoda. Może jeszcze się przydadzą dla drugiego dzidziusia;-)

Ja już przed urodzeniem Mileny miałam sporo ciuchów odłożonych, bo średnio mi się podobały i myślałam, że nie będę ich używać. A potem się z nimi przeprosiłam i niektóre z nich są w ciągłym użyciu :happy: Więc tak pochopnie nie pozbywałabym się wszystkiego. I też tak jak Wy, mam całą jedną półkę w szafie zawaloną rzeczami za dużymi jeszcze na Milutka

Ja bym nie sprzedawala LIL,tylko poczekala jak dorosnie.Trzeba zaopatrzec sie w szafe.Ja jak sie maly urodzil kupilam 2 spore komody:tak:.

reklama
martula25 jak planujesz wiecej dzieci to niesprzedawaj moze ci sie przydadza a ja juz wiecej dzieci nie planuje moja trojca mi wystarczy:tak:

Do góry