My planujemy chrzciny na czerwiec, ale jeszcze nie mamy konkretnej daty, bo ma nam dawać chrzest znajomy ksiądz i mamy sie do niego dostosować:-) Co do ubranka, to mi sie podobają takie mało wymyslne stroje-bez rzadnych falban, tiulów itp. Widziałam u siebie w pracy- w H&m- ładna sukieneczkę- taka biała w sielskim stylu:-) , ale nie wiem jaki rozmiar kupic, więc się jeszcze wstrzymam. I pewnie tak jak Ty Wiśnia będę na ostatnia chwilę szukać i nie znajdę tego co chcę:-) U mnie to normalne...
reklama
Dziewczyny, nie wiem czy wy tez macie taki problem... Martyna dostaje od wszystkich pelno ciuchow. I to w duzo za duzych rozmiarach bo poszla fama ze jest ogromna i szybko rosnie ja nie mam gdzie tego magazynowac, a sa to ciuszki nawet na 2 lata
Nie to zeby nie byly ladne, bo sa, ale w pokoiku malej stoi 5 duzych reklamowek i nie bardzo to wyglada Myslicie ze wypada sprzedac to na allegro A kaske odlozylabym na specjalne konto z ktorego potem kupie jej ubranka.
Nie to zeby nie byly ladne, bo sa, ale w pokoiku malej stoi 5 duzych reklamowek i nie bardzo to wyglada Myslicie ze wypada sprzedac to na allegro A kaske odlozylabym na specjalne konto z ktorego potem kupie jej ubranka.
Mam to samo lilkate. Tez mam w szafie kilka reklamówek, w których są ciuchy duzo za duże. Te brzydsze chciałam tez opchnac na Allegro, ale w końcu stwierdziłam, że to tak głupio trochę. Narazie schowałam, a potem zobaczymy:-)
A co do tych już za małych to zawsze tez mówiłam, że będę je sprzedawać na Allegro, ale teraz mi ich szkoda. Może jeszcze się przydadzą dla drugiego dzidziusia;-)
A co do tych już za małych to zawsze tez mówiłam, że będę je sprzedawać na Allegro, ale teraz mi ich szkoda. Może jeszcze się przydadzą dla drugiego dzidziusia;-)
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Ja już przed urodzeniem Mileny miałam sporo ciuchów odłożonych, bo średnio mi się podobały i myślałam, że nie będę ich używać. A potem się z nimi przeprosiłam i niektóre z nich są w ciągłym użyciu Więc tak pochopnie nie pozbywałabym się wszystkiego. I też tak jak Wy, mam całą jedną półkę w szafie zawaloną rzeczami za dużymi jeszcze na Milutka
reklama
Podziel się: