reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Dzięki, Agusia, tzn ze zmieści się do łóżeczka. Pewnie kupię, chociaż nie za bardzo wiem, gdzie to będę trzymała, bo w domu już nie mam miejsca, ato jednak zajmuje sporo miejsca.

reklama
to ma regulacje która sie kreci do 3 pozycji dla dziecka po bokach i mozna rownie dobrze łatwo rozkrecac i odkladac na bok i znów skrecac a to trwa chwilke i zajmuje mniej miejsca

Czyli do tych lozek turystycznych trzeba wkladac normalny materac??:szok: ciekawe jak ja go do samochodu zapakuje jak bedziemy gdzies dalej wyjezdzac!!:eek:

nie trzeba ale jak dziecko uzywa tego łózeczka jako normalne na codzien to powinno miec taki normalny
nasz ma dosyc dosyc na tyle co trzeba na chwile gdzies zostac na noc

Dziewczyny, które maja takie leżaczki-bujaczki(pierwszy link) please help!
Zamówiłam lezaczek ale przez pomyłke jeszcze nie wysłali i waham sie czy nie zmienic jeszcze typu lezaczka-do jutra musze sie zdecydowac.
Zamówiłam ten:
@WYPRZEDAZ@LEZACZEK FISHER PRICE do 18kg-WYS 15zł (186381904) - Aukcje internetowe Allegro

ale nie wiem czy nie lepszy byłby ten:
FISHER PRICE 2007 LEŻACZEK BUJACZEK 2w1 DO 18KG! (185319579) - Aukcje internetowe Allegro

Chodzi o to , czy ten pierwszy lezaczek tez mozna tak fajnie i szybko składać jak ten drugi(pokazane na zdjęciu w drugim linku) czy trzeba go rozkręcać albo jakoś inaczej rozmontowywać na częsci? Bardzo zalezy mi na tym łatwym składaniu bo bedziemy go na pewno zabierali na wizyty do dziadków itd. Wiem , ze juz przynajmniej kilka z Was ma ten pierwszy typ leżaczka-napiszcie mi prosze w jaki sposób sie go składa i rozkłada i czy po złożeniu zajmuje duzo miejsca?Niestety nie miałam okazji zobaczyc go nigdy w realu...
z górki serdeczne dzięki:-)

madzix: ja mam bardzo podobny do tego pierwszego ale nie identyczny, rózni się zabawkami i obiciem, ale konstrukcja jest taka sama. I niestety, trzeba go rozkręcać, nie da się go złożyć tak po prostu żeby nie zajmował miejsca :no:

Dzięki Joasiek właśnie tego sie obawiałam:baffled: ...w takim razie zmieniam zamówienie poki moge ;-) i czekam na nowy lezaczek:-)

Madzix, ja mam ten drug leżaczek, ale on też się niestety nie składa, tylko trzeba go skręcic. Chyba błędnie to na stronie przedstawili, bo on tak wyglada z boku, jak oparcie jest maksymalnie odchylone w pozycji leżącej.

O rany! Dzięki Kasiad!
Niestety to wada zakupów przez internet -nie zawsze towar jest taki jak na obrazku....i znów mam dylemat bo skoro zaden z tych lezaczków sie nie składa to chyba jednak zamowie ten tanszy...
W kazdym razie ogromne dzięki dziewczyny za pomoc-przynajmniej teraz wiem co kupuję(mam nadzieje ;-) )

reklama
Madzix, sorry, że Ci namieszałam, ale okazuje się, że można go jednak rozłożyc i złożyc. Ja o tym nawet nie wiedziałam, tylko dziś zaczęłam go oglądac dokładnie i można jednak. Mam nadzieję, że nie załatwiłaś jeszcze sprawy i możesz zamówic właściwy. Przepraszam raz jeszcze.

Do góry