reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Faktycznie bardzo krótkie, bez sensu bo za rok musiałabyś się za następnym rozglądać. Ale to drugie mnie rozwaliło.. ma wejście na iPoda i odtwarza mp3!!!! :eek: :-D :laugh2: :-D
Jak dla mnie oba mają jedną wadę - nie mają otwieranego boku. Jak dzieciaczek będzie już chodził sam, to zamiast wyjść sobie z łóżeczka to ktoś go będzie musiał podnosić i wyjmować :dry: A jak będzie samo próbowało wyjść górą??? Może się wtedy przewrócić razem z łóżeczkiem...
Nie wiem czemu ja mam od razu takie dramatyczne wizje :confused: :laugh2:

A ja mam takie:
��eczko L6 - ARTI - Artyku�y dzieci�ce i zabawki - Katalog produkt�w

Kolory:
Rainbow | Red | Navy blue | Blue gray Cena: 255
brutto w złotych (PLN)
(sugerowana cena detaliczna) Opis: Łóżeczko, kojec, kołyska i przewijak w jednym. Standardowe łóżeczko podróżne o wymiarach 120 x 60cm. Bardzo lekkie i poręczne. Idealne jako łóżeczko podróżne. Wykonane z solidnych materiałów. Dostępne w 6 kolorach. Opis łóżeczka:
- dwa poziomy
-wytrzymałość poziomu wyższego aż 10 kg
- otwierany bok
- kółka do przemieszczania wyposażone w hamulce
- 4 uchwyty do nauki wstawania
- materacyk
- moskitiera
- płozy do bujania
- usztywniany przewijak z materacykiem
- kieszeń na kosmetyki przy przewijaku
- kieszeń na zabawki
- nadrukowana siatka
- estetyczne wykonanie
- torba do transportu
- łatwy mechanizm składania
- solidne podparcie spodu
- wymiary rozłożonego łóżka: 120 x 60 x 81cm
- waga łóżeczka: 11kg

Joasiek , to jest tak krotkie ze chodzacego dziecka raczej sie do tego nie wlozy :no:

Agusia
, ladne to twoje lozeczko. CHyba bede musiala sie na cos takiego zdecydowac, bo szkoda kasy na takie krociutkie lozeczko :-(

Tylko kolorystyka tych wszystkich duzych lozeczek jest strasznie nieciekawa :nerd:

Ja ogólnie nie rozglądam sie za takim łóżeczkiem, bo jakoś nie mam potrzeby:confused::confused:..jeden wydatek mnie ominie...

Za to rozglądam sie za podgrzewaczem do butelek i słoiczków, takim by miał dodatkową opcję podgrzewania w samochodzie przy pomocy gniazda do zapalniczki...podoba mi sie ten philips...chyba sie zdecyduje na niego:tak::tak:, ale byłą wcześniej promocja za 119zl +gratis przesyłka nie mogę odżałować:-:)zawstydzona/y:

FISHER PRICE LEŻACZEK-BUJACZEK 2007 DO 18KG 2w1 (184073074) - Allegro

ELEKTRONICZNA NIANIA FISHER PRICE Z LAMPKĄ,GW (183645615) - Allegro
moje zakupy doszly i wszystko super wiec czytalam ze ktos kogos oszukal na allegro od tej osoby mozecie kupowac wszystko dostalam na drugi dzien
no a teraz szukam podgrzewacza -kolejne polowanie :)

zastanawiam sie ten na mata ale wygaje mi sie ze moj maluszek srednio reaguje na zabawki na te co wisza nad lezaczkiem to patrzy i jeszcze nie chce ich dotykac :confused: chyba mata tez by go nie interesowala chociaz uwielbia moja poduzke weza i lezec na nim na brzuszku hmmmmm

A ja w koncu kupiłam karuzele dla SARY no i ładowarke z bateriami

KARUZELA FISHER-PRICE+PILOT+PROJEKTOR Wys 12 h @E. (183625241) - Aukcje internetowe Allegro

PROCESOROWA MW9168 +4 AKU R20 PANASONIC F-VAT!!! (181946483) - Aukcje internetowe Allegro

i odkupilismy dla małej takie cos:

MUZYCZNY OCEAN LITTLE TIKES WYSYŁKA GRATIS W-wa!! (184579221) - Aukcje internetowe Allegro

tylko ze ja dałam tylko 50 zł
rozgladam sie za niania elektroniczna bo idzie wielkimi krokami lato no i zaczna sie impry na ogrodzie a bez niani to ja troche uziemiona bede

reklama
Do góry