reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Faktycznie bardzo krótkie, bez sensu bo za rok musiałabyś się za następnym rozglądać. Ale to drugie mnie rozwaliło.. ma wejście na iPoda i odtwarza mp3!!!!
Jak dla mnie oba mają jedną wadę - nie mają otwieranego boku. Jak dzieciaczek będzie już chodził sam, to zamiast wyjść sobie z łóżeczka to ktoś go będzie musiał podnosić i wyjmować A jak będzie samo próbowało wyjść górą??? Może się wtedy przewrócić razem z łóżeczkiem...
Nie wiem czemu ja mam od razu takie dramatyczne wizje
Jak dla mnie oba mają jedną wadę - nie mają otwieranego boku. Jak dzieciaczek będzie już chodził sam, to zamiast wyjść sobie z łóżeczka to ktoś go będzie musiał podnosić i wyjmować A jak będzie samo próbowało wyjść górą??? Może się wtedy przewrócić razem z łóżeczkiem...
Nie wiem czemu ja mam od razu takie dramatyczne wizje
agusia9915
Matka wariatka
A ja mam takie:
��eczko L6 - ARTI - Artyku�y dzieci�ce i zabawki - Katalog produkt�w
Kolory: Rainbow | Red | Navy blue | Blue gray Cena: 255
brutto w złotych (PLN)
(sugerowana cena detaliczna) Opis: Łóżeczko, kojec, kołyska i przewijak w jednym. Standardowe łóżeczko podróżne o wymiarach 120 x 60cm. Bardzo lekkie i poręczne. Idealne jako łóżeczko podróżne. Wykonane z solidnych materiałów. Dostępne w 6 kolorach. Opis łóżeczka:
- dwa poziomy
-wytrzymałość poziomu wyższego aż 10 kg
- otwierany bok
- kółka do przemieszczania wyposażone w hamulce
- 4 uchwyty do nauki wstawania
- materacyk
- moskitiera
- płozy do bujania
- usztywniany przewijak z materacykiem
- kieszeń na kosmetyki przy przewijaku
- kieszeń na zabawki
- nadrukowana siatka
- estetyczne wykonanie
- torba do transportu
- łatwy mechanizm składania
- solidne podparcie spodu
- wymiary rozłożonego łóżka: 120 x 60 x 81cm
- waga łóżeczka: 11kg
��eczko L6 - ARTI - Artyku�y dzieci�ce i zabawki - Katalog produkt�w
Kolory: Rainbow | Red | Navy blue | Blue gray Cena: 255
brutto w złotych (PLN)
(sugerowana cena detaliczna) Opis: Łóżeczko, kojec, kołyska i przewijak w jednym. Standardowe łóżeczko podróżne o wymiarach 120 x 60cm. Bardzo lekkie i poręczne. Idealne jako łóżeczko podróżne. Wykonane z solidnych materiałów. Dostępne w 6 kolorach. Opis łóżeczka:
- dwa poziomy
-wytrzymałość poziomu wyższego aż 10 kg
- otwierany bok
- kółka do przemieszczania wyposażone w hamulce
- 4 uchwyty do nauki wstawania
- materacyk
- moskitiera
- płozy do bujania
- usztywniany przewijak z materacykiem
- kieszeń na kosmetyki przy przewijaku
- kieszeń na zabawki
- nadrukowana siatka
- estetyczne wykonanie
- torba do transportu
- łatwy mechanizm składania
- solidne podparcie spodu
- wymiary rozłożonego łóżka: 120 x 60 x 81cm
- waga łóżeczka: 11kg
Joasiek , to jest tak krotkie ze chodzacego dziecka raczej sie do tego nie wlozy
Agusia, ladne to twoje lozeczko. CHyba bede musiala sie na cos takiego zdecydowac, bo szkoda kasy na takie krociutkie lozeczko :-(
Tylko kolorystyka tych wszystkich duzych lozeczek jest strasznie nieciekawa
Agusia, ladne to twoje lozeczko. CHyba bede musiala sie na cos takiego zdecydowac, bo szkoda kasy na takie krociutkie lozeczko :-(
Tylko kolorystyka tych wszystkich duzych lozeczek jest strasznie nieciekawa
mysia23
mama dwójeczki
Ja ogólnie nie rozglądam sie za takim łóżeczkiem, bo jakoś nie mam potrzeby..jeden wydatek mnie ominie...
Za to rozglądam sie za podgrzewaczem do butelek i słoiczków, takim by miał dodatkową opcję podgrzewania w samochodzie przy pomocy gniazda do zapalniczki...podoba mi sie ten philips...chyba sie zdecyduje na niego, ale byłą wcześniej promocja za 119zl +gratis przesyłka nie mogę odżałować:-zawstydzona/y:
Za to rozglądam sie za podgrzewaczem do butelek i słoiczków, takim by miał dodatkową opcję podgrzewania w samochodzie przy pomocy gniazda do zapalniczki...podoba mi sie ten philips...chyba sie zdecyduje na niego, ale byłą wcześniej promocja za 119zl +gratis przesyłka nie mogę odżałować:-zawstydzona/y:
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
FISHER PRICE LEŻACZEK-BUJACZEK 2007 DO 18KG 2w1 (184073074) - Allegro
ELEKTRONICZNA NIANIA FISHER PRICE Z LAMPKĄ,GW (183645615) - Allegro
moje zakupy doszly i wszystko super wiec czytalam ze ktos kogos oszukal na allegro od tej osoby mozecie kupowac wszystko dostalam na drugi dzien
no a teraz szukam podgrzewacza -kolejne polowanie
zastanawiam sie ten na mata ale wygaje mi sie ze moj maluszek srednio reaguje na zabawki na te co wisza nad lezaczkiem to patrzy i jeszcze nie chce ich dotykac chyba mata tez by go nie interesowala chociaz uwielbia moja poduzke weza i lezec na nim na brzuszku hmmmmm
ELEKTRONICZNA NIANIA FISHER PRICE Z LAMPKĄ,GW (183645615) - Allegro
moje zakupy doszly i wszystko super wiec czytalam ze ktos kogos oszukal na allegro od tej osoby mozecie kupowac wszystko dostalam na drugi dzien
no a teraz szukam podgrzewacza -kolejne polowanie
zastanawiam sie ten na mata ale wygaje mi sie ze moj maluszek srednio reaguje na zabawki na te co wisza nad lezaczkiem to patrzy i jeszcze nie chce ich dotykac chyba mata tez by go nie interesowala chociaz uwielbia moja poduzke weza i lezec na nim na brzuszku hmmmmm
agusia9915
Matka wariatka
A ja w koncu kupiłam karuzele dla SARY no i ładowarke z bateriami
KARUZELA FISHER-PRICE+PILOT+PROJEKTOR Wys 12 h @E. (183625241) - Aukcje internetowe Allegro
PROCESOROWA MW9168 +4 AKU R20 PANASONIC F-VAT!!! (181946483) - Aukcje internetowe Allegro
i odkupilismy dla małej takie cos:
MUZYCZNY OCEAN LITTLE TIKES WYSYŁKA GRATIS W-wa!! (184579221) - Aukcje internetowe Allegro
tylko ze ja dałam tylko 50 zł
rozgladam sie za niania elektroniczna bo idzie wielkimi krokami lato no i zaczna sie impry na ogrodzie a bez niani to ja troche uziemiona bede
KARUZELA FISHER-PRICE+PILOT+PROJEKTOR Wys 12 h @E. (183625241) - Aukcje internetowe Allegro
PROCESOROWA MW9168 +4 AKU R20 PANASONIC F-VAT!!! (181946483) - Aukcje internetowe Allegro
i odkupilismy dla małej takie cos:
MUZYCZNY OCEAN LITTLE TIKES WYSYŁKA GRATIS W-wa!! (184579221) - Aukcje internetowe Allegro
tylko ze ja dałam tylko 50 zł
rozgladam sie za niania elektroniczna bo idzie wielkimi krokami lato no i zaczna sie impry na ogrodzie a bez niani to ja troche uziemiona bede
reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
agusia ja mam taka ELEKTRONICZNA NIANIA FISHER PRICE Z LAMPKĄ,GW (183645615) - Allegro i jestem bardzo zadowolona ma daleki zasieg i jest czula na szelesty wiec jestem sdpokojna polecam
bardzo podoba mi sie ten stolik ale moj maly to jeszcze zero zainteresowania ciekawe czemu?????????????????????????????????????????/
a co to byla za promocja 50zl to super cena
bardzo podoba mi sie ten stolik ale moj maly to jeszcze zero zainteresowania ciekawe czemu?????????????????????????????????????????/
a co to byla za promocja 50zl to super cena
Podziel się: