Dziewczyny super są te maty, mi się bardziej podoba Świat muzyki. Ja mojej małej już takiej nie kupię, bo dostałam matę w prezencie od mamy, taką zwykłą, bez pozytywek, tylko pałąki z zabawkami są. Trochę mi żal, ale bez sensu na drugą wydawac kasę.
reklama
mysia23
mama dwójeczki
A ja zamówiłam w końcu ta mate...no i dziękuje za wskazówki, po konsultacji z wami zdecydowałam sie na świat muzyki Też an pierwszy rzut oka wydawała mi sie taka bardziej kolorowa i żywsza...ale wolałam zapytać tak dla potwierdzenia..;-)
mysia23
mama dwójeczki
Kasiad z takie przedmioty to jednak samemu najlepiej wybrać..no ale jak Twoja mama bardzo chciała to bardzo miło z jej strony i nie było sensu zabierać jej tej przyjemności
ja już wiem,ze nie mam na kogo liczyć z takim drogim (ze tak powiem) prezentem wiec sama postanowiłam zakupić...moja mama non stop dokłada na coś dla Filipa, a poza tym to nas utrzymuje w kuchni, wiec nie mogę od niej wymagać takich prezentów...natomiast teściowa to kupuje Filipowi rzeczy tylko w tanich ciuszkach i to zupełnie tandetne, zniszczone rzeczy, byle taniej
ja już wiem,ze nie mam na kogo liczyć z takim drogim (ze tak powiem) prezentem wiec sama postanowiłam zakupić...moja mama non stop dokłada na coś dla Filipa, a poza tym to nas utrzymuje w kuchni, wiec nie mogę od niej wymagać takich prezentów...natomiast teściowa to kupuje Filipowi rzeczy tylko w tanich ciuszkach i to zupełnie tandetne, zniszczone rzeczy, byle taniej
Owszem Mysia, miło z jej strony, bo na Oliwkę rzeczywiście nie szczędzi kasy i kupuje jej masę rzeczy. Ale wolałabym, żeby dorzuciła się czasem i dała mi prawo wyboru, bo mamy odmienne gusty. No ale jak to się mówi, darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby.
Moja mama też kupuje sporo rzeczy w lumpexach, ale wybiera takie niezniszczone, że wygladają jak nowe.
Moja mama też kupuje sporo rzeczy w lumpexach, ale wybiera takie niezniszczone, że wygladają jak nowe.
Ja na moja maę nie narzekam, bo gusta mamy podobne. Też duzo rzeczy kupuje Antosi- praktycznie ona ją ubiera bo łazi po wszystkich lumpeksach w mieście:-) I wyszukuje super rarytasy!!Tosia ma więcej ciuchów niż ja w całym swoim życiu. Jak super jeansy kosztują na ciuchach 5 zł to aż żal ich nie kupić:-) -to teoria mojej mamy
A jeżeli cos mi się nie podoba to mówię jej to otwarcie.
Natomiast z teściową jest gorzej- też kiedyś kupiła tosi ciuchy w lumpeksie- ale tragedia- poniszczone rzeczy. No ale wzięłam, podzekowałam i schowałam gdzieś głęboko w szafie- jej nie umiem powiedzieć, że to nie w moim guście...
A jeżeli cos mi się nie podoba to mówię jej to otwarcie.
Natomiast z teściową jest gorzej- też kiedyś kupiła tosi ciuchy w lumpeksie- ale tragedia- poniszczone rzeczy. No ale wzięłam, podzekowałam i schowałam gdzieś głęboko w szafie- jej nie umiem powiedzieć, że to nie w moim guście...
Z moja mama jest tak,ze nigdy sie nie wtraca, nie wybiera, zazwyczaj zabiera mnie do sklepu, kaze wybierac i placi. i jak do tej pory to tylko takie konkretniejsze rzeczy kupowala jak lozeczko, posciel, karuzela chicco itp. ale na zajca juz kupila drobniejsze rzeczy jak siazeczka, pizamki itp, ale i tak zadzwonila ze sklepu czy aby na pewno niebieskie moga byc.
A tesciowa to juz inna historia, ona jest hurtownikiem i czesto bywa na stadionie 10-lecia itp. wiec kupuje jakas tandetna chinszczyzne ciuszjowa ktorej NIENAWIDZE!! ale tak jak pisze martula, ladnie dziekuje i na dno szafy chowam i nigdy nie zakladam.
A tesciowa to juz inna historia, ona jest hurtownikiem i czesto bywa na stadionie 10-lecia itp. wiec kupuje jakas tandetna chinszczyzne ciuszjowa ktorej NIENAWIDZE!! ale tak jak pisze martula, ladnie dziekuje i na dno szafy chowam i nigdy nie zakladam.
madzix
Fanka BB :)
lil kate-to prawie jak u mnie.;-) Moja mama jak ma cos kupic to po pierwsze wybiera dobrej jakosci produkty-świetny wózek emmaljunga, laktator aventu, leżaczek fisher price etc., po drugie zapyta czy bedziemy zadowolone ze wskazanego prezentu lub co bysmy wolały(i wtedy daje nam 2-3 do wyboru i płaci).Nigdy nie zarzuca nas tandetnymi ciuszkami '' made in china''.Ku mojej ogromnej radości jest zwolenniczką kupowania mniej ale stawia na jakość.A tesciowa.. coz ..wiem ze ma dobre checi i ciągle kupuje cos małej i jest tego tyle ze czas wybrac sie do kosza PCK-na dnie szafy mam juz pełna torbe rzeczy z których nawet metek nie odcięłam
;-)Ale oczywiscie nie mam odwagi jej wprost powiedziec ze te rzeczy sa kiepskie. A lumpeksy jeszcze w ogóle nie wchodza w gre-moze jak mała podrosnie to jakąs kurtke albo spodnie do piaskownicy jej tam kupie ale na pewno nic bardziej osobistego.
;-)Ale oczywiscie nie mam odwagi jej wprost powiedziec ze te rzeczy sa kiepskie. A lumpeksy jeszcze w ogóle nie wchodza w gre-moze jak mała podrosnie to jakąs kurtke albo spodnie do piaskownicy jej tam kupie ale na pewno nic bardziej osobistego.
madzix, z tymi lupexami to roznie wiesz....bo ja kiedys bylam nastawiona bardzo negatywnie do nich, ale jednak ostatnimi czasy dosc czesto do nich zagladam. Jest u nas taki "SWIAT DZIECKA' mozna tam dostac naprawde sliczne rzeczy i nawet czasami z metkami. Kupilam malej sliczna kurteczke z misia ktora nosila po urodzeniu, sukienke z dzinsu i cudne lniane spodenki<ale to juz na ok 6miesiecy>zreszta nie bede teraz wymieniac co i jak nawet sama cos sobie kupie. Wiadomo ze nowe to nowe ale jednak czasami trzeba....
a co do tych tesciowych to chociaz cos kupia bo moja nawet takiej tandety nie kupi:-( a nasze mamy to jednak mamy, zawsze stawiaja na jakosc;-)
a co do tych tesciowych to chociaz cos kupia bo moja nawet takiej tandety nie kupi:-( a nasze mamy to jednak mamy, zawsze stawiaja na jakosc;-)
reklama
madzix, w lumpexach trzeba umiec szukać. Mozna znaleźć naprawdę super ciuszki- bardzo dobrej jakości, w ogóle nie zniszczone.A często właśnie nowe, z metką.
Bardzo dużo rzeczy w ciuchlandach to towar z wystawy ze sklepów na zachodzie.
No ale to trzeba samemu sie przekonać;-)
Bardzo dużo rzeczy w ciuchlandach to towar z wystawy ze sklepów na zachodzie.
No ale to trzeba samemu sie przekonać;-)
Podziel się: