reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Ja osobiscie nie lubie cicuolandow, ale kupilam kilka rzeczy. U mnie na osiedlu jest taki gdzie mozna kupic ciuchy gucci czy maxmary, raz nawet kupilam torbe od versace. takim czyms nie pogardze :tak:

reklama
Nie umiem kupowac w lumpeksach-to fakt-po prostu nie mam cierpliwości do wyszukiwania tych rarytasów pomiędzy szmatami-chociaz wiem, ze mozna trafic superciuchy i dodatki.Ale dla mojej malutkiej boje sie kupowac tam ubrania-ze wzgledu na te środki dezynfekujące( wszystkie te ubrania maja od nich taki specyficzny zapach)Oczywiście, ze wszystko sie wypierze , wyprasuje i jest jak nowe ale jakoś boje sie ze mała moglaby dostac jakiejs wysypki... moze to irracjonalne ale ja tak po prostu mam.Moze jak bedzie starsza to sie skusze, bo słyszałam ze jest mnóstwo ładnych dziecięcych ubranek- ale na pewno jeszcze nie teraz.A poki co kupiłam mojej malutkiej takie bodziaczki:
Nowe BODY Early Days 3-6m 68cm 7pack (184429449) - Aukcje internetowe Allegro

Lumpeksy są ok tylko trzeba umieć szukac -osobiscie nie umiem. Moja mama jak i tesciowa nie szaleją z zakupami, mama woli mi dac pieniądze zebym sama cos małej kupiła. Ale ja az tak bardzo nie szaleje z zakupami i jak na razie z maty zrezygnuję

Dziewczyny, szukam dobrego lozeczka turystycznego, cena nie gra roli. macie jakies doswiadczenia w tej sprawie??:confused: bo strasznie duzo tego i nie potrafie wybrac:baffled:

lil kate: ja też musiałam kupić łóżeczko turystyczne żeby mała na działce miała gdzie spać. No i obie babcie mieszkają daleko od nas, więc pewnie będziemy do nich często jeździć. Kupiłam takie łóżeczko i jestem z niego zadowolona :happy: Jest starannie wykonane i ładne. Mnie zależalo na tym, żeby łóżeczko miało:
1. co najmniej 2 poziomy podłogi
2. otwierany krótszy bok
3. przewijak
4. moskitierę
5. kółka do przemieszczania
to łóżeczko dodatkowo ma jeszcze bajer w postaci nóżek do kołysania, oraz takie małe urządzonko które jest lampką, pozytywką i wibratorem w jednym. Z boku ma kieszonkę na pieluchy. Rozkłada się je dość łatwo (sama je rozłożyłam w kilka minut).
Jedyne co mi się średnio w nim podoba, to przewijak. Ale chyba wszystkie przewijaki do łóżeczek turystycznych mają podobną konstrukcję - płachta naciągnięta na rurki. Ale ogólnie łóżeczko fajne i stabilne :tak:

dzieki Joasiek :tak:I cena atrakcyjna. A malutka ostatnio kazdy weekend spedza u mojej mamy bo my ostro zaczelismy balowac i szkoda zeby spala z moaj amam w lozku. koniecznie musze kupic cos takiego :tak:

Hehe nadrabiasz zaległości towarzyskie z okresu ciąży? ;-) Ja też już mam na to ochotę ale trzeba się jeszcze wstrzymać na te kilka miesięcy :cool2:

Jeszcze to łóżeczko mi się podobało, ma wszystko czego chciałam :tak: A najlepiej zerknąć na Allegro i posegregować sobie wg ilości ofert, zauważyłam że to co najlepiej schodzi, to albo jest najkorzystniejsze cenowo, albo najatrakcyjniejsze pod względem jakości.. ja często właśnie w ten sposób szukam :happy:

reklama
Do góry