reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Dziewczyny znalazłam matę w promocyjnej cenie - tak mi się wydaje:confused:..jest podobna do TINY LOVE "świat muzyki"

To też mata TINY LOVE tyle,że DUET

Myślicie,że fajna jest, bo za tą samą cenę znalazłam też ŚWIAT MUZYKI, i nie wiem która lepsza...możecie coś podpowiedzieć??:confused::confused:

Duet jest super.Zastanawialam sie nad jej kupnem,ale wybralm poki co lezaczek.Jesli decydowalabym sie na mate w przystepnej cenie,to wybralabym wlasnie te:tak: .
.

Mysia, ja wybralam świat muzyki, bo ma fajniejsze zabaweczki, a w duecie ta pierwsza strona 0-3 to juz wlasciwie sie nie przyda.

A Martyska juz sie nauczyla ze jak pomacha prawa raczka to bedzie sie ruszal i grzechotal konik, a jak lewa raczka to zadzwoni dzwoneczkiem owieczka. a jak kopnie nozka to sie wlaczy muzyczka:laugh2: i cieszy sie jak jej wychodzi!! Normalnie nie moge wyjsc z podziwu!! Ta mata naprawde jest edukacyjna :laugh2: dzis Martyna bawiac sie ok 40 min na tej macie i tak sie zmeczyla ze w koncu usnela i tak spala 2 godziny :szok:

Jak narazie to najlepsza rzecz jaka udalo mi sie dla niej kupic, nawet lepsza od karuzelki chicco!!

Miska, ja tez skorzystalam z promocji -50%. uwazam ze to strasznie malutko jak na taka mate, bo same zabaweczki jakby chciec kupic odzielnie wyszly by duzo drozej :tak:

Mysia ja tez mam swiat muzyki -kupiłam prawie miesiąc temu w promocji za 102 i jeszcze wysyłke miałam gratis :-) Jest świetna ! Moja malutka uwielbia 2 zabawki -jezozwierza i konika. Naprawde te mate moge Ci polecic- a tez zastanawiałam sie nad duetem. Wybrałam jednak swiat muzyki bo nie mamy karuzelki nad łóżeczkiem a chciałam żeby malutka miała jakąs pozytywkę.

Madzix , moja Martyska tez najbardzoej lubi Konika :tak:

no i ta promocja za 102 zl z wysylka jest super!! chociaz jak bym zaplacilam za mate 250 zl to i tak bym nie zalowala bo jest tego warta :tak:

reklama
Mysia obie maty sa godne uwagi. my wybralismy świat muzyki, bo tak jak pisze Lil kate, zabawki nam się bardziej podobały, poza tym nie chcieliśmy znów muzyku klasycznej (w duecie jest pozytywka z Mozarem i muzyka folk), bo taką mamy w katuzeli farma, też od Tiny love.

Do góry