reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

A co fotelkiow,to Konradek teraz jezdzi w Maxi Cosi,a potem chyba kupie mu Deltima 9-36 kg.Moj synek mial i chwale go sobie.Corcia miala maxi-cosi priori i jakos szybko material sie zniszczył,miejscami nawet poprzecieral.Chyba musiala duzo pupa go trzec:-p .Dlatego teraz bedzie welurek jako obicie w deltimie.Poza tym to jeden wydatek,a starczy juz do momentu kiedy dziecko nie bedzie musialo jezdzic w fotelu:tak: ..

reklama
Dzieki Joasiek!
Hmm -jak nie kupie chusty to zaoszczedze wiecej na bardzo porządny fotelik samochodowy...nie ma tego złego;-).
Kurcze, teraz jest tyle fajnych rzeczy dla naszych maluchów, ze chciałoby sie zrobic gigantyczne zakupy tych wszystkich superzabawek i pięknych ubranek...

Ale jak tak sobie czytam o waszych zakupach to widze,ze wiekszośc z nas jest na etapie kupowania lezaczka-bujaczka:laugh2: ja od 2 tygodni nie mogłam sie zdycydować , który wybrać ale w końcu kupiłam taki jak Agata24.:tak:
Tycia-lezaczek jaki Ty kupiłaś jest naprawde superowy! tez na początku chciałam taki ale pomyslałam ze mała szybko z niego wyrośnie i zdecydowałam sie na ten do 18kg ale jeszcze mi go nie przysłali.

Kasiad a jak sprawuje sie twój leżaczek?Czy Oliwka chetnie w nim przebywa i nie marudzi?Czy te wibracje faktycznie uspokajają malutką?
Sledziłam to co pisałaś wczesniej o tej oszustce, ze niby szpital a potem zaginięcie paczki na poczcie itd.Straszny kit dziewczyna wciska.Ale troche dziwne ze podała Ci nr konta bez adresu-ja zawsze przy przelewie podaje adres odbiorcy.Szkoda, ze na BB zdarzaja sie tacy ludzie:-( ale masz racje ze ta dziewczyna nie powinna czuć sie bezkarna.Mam tylko nadzieje, ze jesli sie zbierzesz i pojdziesz na policje to nie dasz sie spławic tekstem ze czyn jest mało szkodliwy społecznie:no:
Nie wiem czy ta panna podczytuje nasze forum ale jesli ma chociaz odrobine przyzwoitosci to zwroci Ci przynajmniej kase na konto. Oby!

Madzix, Oliwka chetnie leży w leżaczku, wibracje ją uspokajają i śmieje się do zabawek.
A co do adresu, to ja nie muszę podawac, opłacam przelewy drogą elektroniczną. Ale chyba numer konta wystarczy, żeby ustalic właściela...

Tą panne a raczej OSZUSTKE mozesz zgłosci na POLICJE z art 286 par 1 jako OSZUSTWO niezaleznie od kwoty bo jesli nazwiesz -kradziesz -zakwalifikuja jako mała szkodliwosc jesli ponizej 250zł

Irtasia,ciesze sie,ze lezaczek fajny,bo widzialam go tylko na zdjeciach.Ja mialam kupic taki jak ma kasiad,ale doszlam do niosku,ze na razie malego nie bedzie interesowal.A te 9 kg,to na pewne do pol roku nie osiagnie,wiec zdarzy sie nim nacieszyc.A potem do kojca i juz;-) :-D .
.

Tycia fajny masz ten lezaczerk, pewnie ma rozne melodyjki oj nistety nie ma, ale i tak Zosia uwielbia w nim siedziec :-)

LilKate a co to za mata?bo nie jestem w temacie

reklama
Do góry